Willeke Alberti bij Vughterstede

Willeke Alberti bij Vughterstede

Willeke Alberti verzorgde samen met haar band een prachtig, energiek en ontroerend optreden in Theresia. Willeke haalde met haar medley herinneringen op aan alle zangtalenten die er niet meer zijn. Wie kent ‘Koffie, koffie, lekker bakkie koffie‘ van Rita Corita niet? En ‘Het was aan de Costa del Sol’ van de Zangers Zonder Naam. Ook liedjes van bijvoorbeeld Ramses Shaffy en Tom Manders kwamen aan de beurt. Natuurlijk bracht Willeke ook haar eigen, uitgebreide repertoire. Vanuit de zaal werd gevraagd naar het alom bekende ‘Spiegelbeeld’ en ‘Ome Jan’ en dat werd natuurlijk beloond. Er werd meegeklapt, gezongen en gedanst op de heerlijke en herkenbare liedjes.
Willeke is een en al positiviteit. Ze laat haar publiek weten: “Tot op de dag van vandaag heb ik een fantastisch leven, samen met mijn kinderen en kleinkinderen. Ook met mijn drie exen heb ik een goed contact.” Toepasselijk zingt ze als laatste lied dan ook: ‘Samen zijn, dat wil toch iedereen’.

Naast het geweldige optreden mocht @peggyvanderkoelen, bestuurder Vughterstede, een prachtige relaxfauteuil van Velderhof -123-Zitten in ontvangst nemen. Dankzij de samenwerking van de Willeke Alberti Foundation en Velderhof mag Willeke wekelijks een stoel weggeven in verzorgingshuizen.

Heel veel dank aan voor deze geweldige middag aan: @albertiwilleke Foundation en @Verwenzorg, waarvan Joke Zwanikken enthousiast ambassadeur is, en @velderhofnl

#hartvoorgoedleven#vughterstede#gastvrijvughterstede#vught#willekealberti#verwenzorg #velderhof