Waarom huren?

Huren

Waarom huren?Vughterstede biedt een ruim aanbod aan seniorenwoningen en -appartementen. In deze woningen woont u nog volledig zelfstandig. Op de pagina locaties vindt u meer informatie over de woningen.

De woningen worden verhuurd aan bewoners die het wenselijk vinden om in de nabijheid van het zorgcentrum te wonen om zo nodig direct gebruik te kunnen maken van de gemakken van Vughterstede, zoals het nuttigen van de warme maaltijd in het restaurant.

Omdat huurders zelfstandig wonen, zijn de zorg en diensten niet automatisch inbegrepen. Heeft u als huurder bijvoorbeeld zorg nodig, dan kunt u bijvoorbeeld de Wijkzorg van Vughterstede aanvragen.Waarom verhuizen naar een seniorenwoning/-appartement van Vughterstede?
Huren bij Vughterstede biedt u veel voordelen die bijdragen aan uw woongenot.

  • Zelfstandig wonen, u voert nog volledig uw eigen regie.
  • Gelijkvloerse woning.
  • Alle gemakken in de woning aanwezig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld beugels bij het toilet, ruime gangen en deurposten. De woningen liggen op de begane grond, de 1e en 2e verdieping. Ze zijn zonder trap begaanbaar. De verdiepingen zijn bereikbaar middels een lift.
  • Huursubsidie mogelijk op de tweekamerwoningen.
  • Het winkelcentrum is op loopafstand.
  • De gemakken van het zorgcentrum om de hoek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het afnemen van de maaltijden of deelnemen aan activiteiten.
  • U woont met ‘gelijkgestemden’ om u heen. Bent u op zoek naar contact of even een praatje, of heeft u zin in een kopje koffie? Neem dan plaats in ons gezellige restaurant of op het terras in de mooie binnentuin.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Zorg- en Woonbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl