Waarom huren?

Huren

Waarom huren?

Vughterstede bemiddelt bij het aanbod en verhuur van seniorenwoningen en -appartementen van Stichting Mariënhoven.
Deze huurwoningen liggen in de directe nabijheid van Woonzorgcentrum Theresia in Vught-Zuid en Huize Elisabeth in het centrum van Vught.
Bij Woonzorgcentrum Theresia zijn 81 seniorenwoningen gestitueerd en 36 seniorenappartementen aan de Merpatistraat.
Bij Huize Elisabeth bevinden zich aan de Kapellaan 12 seniorenwoningen en aan de Kerkstraat 76 seniorenwoningen.

Deze woningen worden verhuurd aan bewoners die het wenselijk vinden om in de nabijheid van het zorgcentrum te wonen om zo nodig direct gebruik te kunnen maken van de gemakken van Vughterstede, zoals het nuttigen van de warme maaltijd in het restaurant.

Omdat huurders zelfstandig wonen, zijn de zorg en diensten niet automatisch inbegrepen. Heeft u als huurder bijvoorbeeld zorg nodig, dan kunt u bijvoorbeeld de thuiszorg van Vughterstede aanvragen.


Huren
Vughterstede biedt een ruim aanbod aan seniorenwoningen en -appartementen. In deze woningen woont u nog volledig zelfstandig. Onder het kopje ‘locaties’ geven wij u meer informatie over de woningen die wij aanbieden.


Waarom verhuizen naar een seniorenwoning/-appartement van Vughterstede?
Huren bij Vughterstede biedt u veel voordelen die bijdragen aan uw woongenot.

  • Zelfstandig wonen, u voert nog volledig uw eigen regie.
  • Gelijkvloerse woning.
  • Alle gemakken in de woning aanwezig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld beugels bij het toilet, ruime gangen en deurposten. De woningen liggen op de begane grond, de 1e en 2e verdieping. Ze zijn zonder trap begaanbaar. De verdiepingen zijn bereikbaar middels een lift.
  • Huursubsidie mogelijk op de tweekamer woningen.
  • Het winkelcentrum is op loopafstand.
  • De gemakken van het zorgcentrum om de hoek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het afnemen van de maaltijden of deelnemen aan activiteiten.
  • U woont met ‘gelijkgestemden’ om u heen. Bent u op zoek naar contact of even een praatje, of heeft u zin in een kopje koffie? Neem dan plaats in ons gezellige restaurant of op het terras in de mooie binnentuin.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Zorg- en Woonbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl