Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia

In Vught-Zuid ligt Woonzorgcentrum Theresia. Het gebouw is in mei 2008 in gebruik genomen en is gelegen in een jonge wijk. Aan de achterzijde ligt een fraaie parkachtige tuin met een monumentale bomenrij. Op een steenworp afstand bevindt zich het Moleneindplein met tal van winkelvoorzieningen. Hier is ook een bushalte.

Het complex biedt onderdak aan verzorgingshuis- en verpleeghuisbewoners. De laatste categorie bewoners betreft bewoners met psycho-geriatrische klachten. In Woonzorgcentrum Theresia werken we op deze afdeling met leefcirkels waarmee de bewegingsvrijheid van de bewoner wordt geoptimaliseerd. In Huize Elisabeth zijn de voorbereidingen gestart om hier ook mee te gaan werken.


KLIK OP FOTO VOOR RONDLEIDING VERZORGINGSAFDELING
WZC THERESIA

KLIK OP FOTO VOOR RONDLEIDING VERPLEEGAFDELING
WZC THERESIA

Gebouw
Het fraaie en eigentijdse hoofdgebouw bestaat uit drie bouwlagen, waarmee de verlaagde uitbouwen van de verpleegafdelingen zijn verbonden.

De entree van het woonzorgcentrum vormt een verlaagd gedeelte en verbindt het verzorgings- en verpleeggedeelte met de aanleunwoningen. Hierdoor zijn alle delen van het gebouw met elkaar verbonden.

Sfeer
De sfeer is warm, gezellig, huiselijk, hotelmatig, professioneel en zorgt voor een gevoel van welkom. De uitstraling van het gebouw wordt bepaald door het materiaal- en kleurgebruik.

De basiskleuren en materialen in het gehele gebouw bestaan uit natuurlijke tinten, houtfineer en accenten van roze/paars/rood en diverse prints in vloerbedekking, stoelen, gordijnen en muurbekleding.

Voorzieningen
In Woonzorgcentrum Theresia zijn diverse voorzieningen aanwezig die bijdragen aan een aangenaam wonen van de bewoners. Zo is er een restaurant met buitenterras, een winkel en een kapsalon waarvan men gebruik kan maken. In de tuin is het heerlijk wandelen. Hier bevinden zich een volière, een beweegtuin, een beweegroute en een jeu de boules baan.

Wekelijks wordt een groot aantal welzijnsactiviteiten georganiseerd. Naast het restaurant beschikt het huis over twee huiskamers, waar bewoners van de verzorgingsafdeling overdag kunnen verblijven.

Aan de getoonde video’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Woon- en Zorgbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: woonenzorgbemiddeling@vughterstede.nl