Tafeltje-Dekje

Tafeltje-Dekje

Tafeltje-Dekje Vughterstede

Elke dag smakelijk eten !
Mensen in Vught die niet of niet voldoende in staat zijn zelf voor een warme maaltijd te zorgen, kunnen tegen een jaarlijks vastgesteld bedrag via Tafeltje-Dekje een warme of koelverse maaltijd thuis bezorgd krijgen. De maaltijden worden in de keuken van Huize Elisabeth bereid en zeven dagen per week door vrijwilligers aan huis bezorgd.


Warme of koelverse maaltijd
U kunt kiezen tussen een koelverse en een warme maaltijd.

De koelverse maaltijd wordt ‘s morgens tussen 12.00 en 13.00 uur bezorgd. Omdat u deze later zelf moet opwarmen met een magnetron of oven, bepaalt u zelf wanneer u de maaltijd nuttigt. Vanwege de houdbaarheid en de kwaliteit dient u deze binnen 24 uur na levering te nuttigen.

De warme maaltijd wordt ook tussen 12.00 en 13.00 uur bezorgd. De maaltijd is verpakt in een maaltijdkoffer waarin deze ongeveer een uur warm blijft.

U stelt uw maaltijden zelf samen!
Wekelijks ontvangt u een keuzemenulijst waarop u uw keuzes voor het voor-, hoofd- en nagerecht invult. Vlees, vis of vegetarisch, aardappelen, pasta of rijst, groenten en sauzen. Ook heeft u een keuze uit twee soorten soepen en desserts.

De kok houdt rekening met uw voorkeuren en dieetwensen: de portiegrootte, gemalen, glutenvrij, suikervrij, natriumbeperkt of vegetarisch. Door de ambachtelijke bereidingswijze kan de keuken inspelen op uw wensen en behoeften.

Vers en puur
De maaltijden worden iedere ochtend vers bereid in de keuken van Huize Elisabeth. Het vlees komt van een slagerij in Helvoirt, groente en fruit van een groenteboer in Helvoirt en het brood van een bakkerij in Vught. Vughterstede streeft ernaar om dagelijks voor u een gezonde en gevarieerde, maar bovenal een smakelijke maaltijd op tafel te zetten.

Prijs
De prijs van een driegangenmaaltijd bedraagt
€ 11,50. Het is ook mogelijk om een één- of tweegangenmaaltijd te bestellen. U betaalt dan per maaltijdcomponent:
– voorgerecht €1,75
– hoofdgerecht €8,00
– dessert €1,75

Wanneer u gebruik maakt van Tafeltje-Dekje vragen wij een extra vergoeding van € 1,25 per persoon per dag. Dit bedrag is voor de bezorgkosten, administratieve handelingen, onderhoud van de koffertjes, aanschaf nieuwe materialen.

Afhankelijk van uw inkomen kunt u in bepaalde situaties in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten.

Wijzigingen of afmeldingen
Indien u uw maaltijd wilt wijzigen of wilt afmelden dient u dat rechtstreeks door te geven aan de receptie van Huize Elisabeth (073-658 3399) of Woonzorgcentrum Theresia (073-658 1199).

Een afmelding moet één dag van tevoren vóór 12.00 uur zijn doorgegeven, anders worden de kosten van de maaltijd bij u in rekening gebracht.

Meer informatie over tegemoetkoming in de kosten

Voor meer informatie over een tegemoetkoming in de kosten neemt u contact op met:
Loket Wegwijs+
Secretaris van Rooijstraat 1, 5261 EP Vught
Telefoon: 073-658 0750
E-mailadres: wegwijs@vught.nl

Loket Wegwijs+ is geopend op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Meer informatie kunt u lezen in onze brochure: Tafeltje-Dekje: Elke dag smakelijk eten

Meer informatie over de maaltijden en aanmelden

Voor meer informatie over de maaltijden en aanmelden kunt u contact opnemen met:
Receptie van Huize Elisabeth
Telefoon: 073-658 1199 (optie 2)
E-mailadres: receptiehe@vughterstede.nl

De receptie Huize Elisabeth is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en in het weekend tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

Aanmelden met het aanmeldformulier

U kunt zich ook aanmelden door het downloaden en invullen van het bijgaande aanmeldformulier maaltijdvoorziening en het bijbehorende incassoformulier/doorlopende machtiging. Tevens ontvangt u in de bijgaande brief de benodigde uitleg.
Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de receptie van Huize Elisabeth.