Vughterstede wil klaar zijn voor de toekomst

Vughterstede wil klaar zijn voor de toekomst

We hebben de slogan onder ons logo aangepast. De slogan is veranderd van ‘Hart voor goede zorg’ naar: ‘Hart voor goed leven’. Geheel passend bij de uitspraak die we eerder deden en nog steeds doen: we voegen leven toe aan de dagen, geen dagen aan het leven.
Goede zorg blijft een basisvoorwaarde, maar centraal staat een goed leven voor onze cliënten. We willen dat ouderen in regie zijn, dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen wens in kunnen richten. Samen met de oudere en diens naaste(n) kijken we wat iemand nog zelf kan. Alleen waar de bewoner zelf echt niet meer in kan voorzien, dat nemen wij over.

We willen onze ouderen elke dag een fijne en betekenisvolle dag bezorgen. In een fijne en gastvrije woonomgeving met activiteiten die de dag zinvol maken en natuurlijk smakelijk eten en drinken. Daar staan we voor als Vughterstede. Als professionals zijn we faciliterend, betrekken we naasten en vrijwilligers en bekijken we wat technologie kan betekenen. We ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn én zorg.

De zorg verandert, we moeten anders gaan werken. Samen werken we aan een toekomstbestendige ouderenzorg, zodat we er kunnen zijn voor onze ouderen. We werken samen met een ‘Hart voor goed leven’.

Wil je hier meer over weten? Of zou je als vrijwilliger of als collega willen bijdragen aan een goed leven voor ouderen? Neem dan contact op met Marie-Louise Oerlemans (coördinator vrijwilligers) of Jeroen Wisman (HR). Telefoon: 073 658 11 99.

Het logo zal in de komende tijd worden doorgevoerd en terug te zien zijn op onze informatiedragers.


#hartvoorgoedleven #vughterstede #vught #samenvooruit #gastvrijvughterstede