Werken bij Vughterstede

Werken bij Vughterstede

WIJ ZOEKEN EEN KANJER ZOALS JIJ!

Onze missie is om de kwaliteit van leven van onze cliënten te verbeteren door hen passende zorg en welzijn te bieden in een veilige en vertrouwde omgeving.
Onze visie is om een toonaangevende organisatie te zijn die innovatief, duurzaam en klantgericht is.
Onze waarden zijn respect, betrokkenheid, professionaliteit en samenwerking.

Wij werken met een team van ruim 400 enthousiaste en deskundige medewerkers en meer dan 200 vrijwilligers. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en vrijwilligers die ons willen helpen om onze cliënten de beste zorg en welzijn te bieden. Wij bieden een prettige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden, scholingsmogelijkheden en doorgroeikansen.

Vughterstede is een erkend leerbedrijf en biedt je de mogelijkheid om een opleiding te volgen en te werken in de zorg. Zowel schoolverlaters, herintreders en anderen die in de zorg willen werken zijn welkom.

Wij werken samen met diverse onderwijsinstellingen. Binnen de organisatie wordt uitgegaan van jouw beginsituatie; in overleg met de onderwijsinstellingen kan een individuele leerroute worden uitgezet. Wanneer je bijvoorbeeld al eens gestart bent met een opleiding en modules hebt behaald, kan je in aanmerking komen voor een verkort leertraject. Wij sluiten graag aan bij jouw leerstijl en ontwikkelbehoeften.


Sandra… over haar werk als thuismaatje

Ik ben Sandra van Doorn en werk als thuismaatje bij Samen Thuis Vughterstede. Dat doe ik sinds december 2021. Ik vind het heel fijn om mensen te kunnen helpen om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. Door samen boodschappen te doen, te koken en te eten.

Lees meer

Anouk… over haar werk als verzorgende IG

Ik ben Anouk van den Heuvel. Ik werk sinds september 2022 bij Vughterstede als verzorgende IG in de wijkzorg en daarnaast werk ik nog vier uur bij Samen Thuis Vughterstede. Daarvoor volgde ik mijn opleiding aan het Koning Willem I college en heb ik een jaar stage gelopen in de thuiszorg.

Lees meer

Hanneke… over haar werk als receptioniste

Ik ben Hanneke de Laat. Sinds september 2021 ben ik receptioniste van beide locaties van Vughterstede. Het mooie van mijn werk is dat Vughterstede een warme en vriendelijke organisatie is waar de bewoner centraal staat. Er hangt een fijne werksfeer.

Lees meer

Hennie… over haar werk in de wijkzorg

In de wijkzorg ben je voor de een iemand die een wond komt verzorgen en voor een ander ben je de steun en toeverlaat. Sommige cliënten hebben een heel netwerk om zich heen en krijgen tijdelijk zorg omdat ze bijvoorbeeld net geopereerd zijn.

Lees meer

Sam… over haar werk als lefgozer

Mijn naam is Sam Damen en ik ben 22 jaar oud. Vanaf kleins af aan heb ik al iets met oudere mensen. Ik word ontzettend blij van hoe zij aan het genieten zijn. Ik heb alleen nooit de link gelegd om een opleiding in de ouderenzorg te gaan doen.

Lees meer