Huize Elisabeth

Huize Elisabeth

Huize Elisabeth

Op de plaats waar vroeger kloosterzusters patiënten verzorgden en dagelijks hun brevier lazen, bevindt zich nu het eigentijdse woonzorgcentrum Huize Elisabeth. Het ligt midden in het centrum van Vught. Het winkelcentrum ligt op 150 meter afstand en zijn dus te voet of per fiets bereikbaar. Ook het treinstation en een bushalte bevinden zich op loopafstand.


KLIK OP DE FOTO VOOR EEN RONDLEIDING VERZORGINGSAFDELING HUIZE ELISABETH

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN
RONDLEIDING
VERPLEEGAFDELING
HUIZE ELISABETH

Gebouw
Het gebouw is in 2010 volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen en wensen van deze tijd. Het staat op de plaats waar vroeger het Sint Elisabethklooster met ziekenhuis stond.

Het sfeervol ingerichte Huize Elisabeth biedt haar bewoners een aangenaam thuis. Het huis biedt onderdak aan verzorgings- en verpleeghuisbewoners. De laatste categorie bewoners betreft bewoners met psycho-geriatrische klachten.

Aanbod
In het woonzorgcentrum wordt dagbesteding geboden. Dit biedt aan zelfstandig wonende ouderen een programma ter ondersteuning en/of begeleiding bij het invullen en structureren van de dag. Dit gebeurt in een ontspannen sfeer en met herkenbare activiteiten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de oudere.

Daarnaast zijn er enkele appartementen voor tijdelijk verblijf.

Voorzieningen
Het huis beschikt over tal van gemeenschappelijke voorzieningen. Zo is er een gezellig restaurant, een winkel, een kapsalon en een fraaie tuin met volière. Naast het restaurant beschikt het huis nog over een huiskamer waar bewoners van de verzorging overdag kunnen verblijven. Het huis heeft een monumentale en sfeervolle kapel.

Aan de getoonde video’s kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Woon- en Zorgbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: woonenzorgbemiddeling@vughterstede.nl