Locaties

Locaties

Locaties

Vughterstede biedt huisvesting voor senioren aan in de vorm van seniorenwoningen en seniorenappartementen. Een seniorenwoning is een gelijkvloerse woning die geschikt is voor bewoners die zelfstandig willen wonen en zorg nodig hebben. Deze zijn geschikt voor bewoners die afhankelijk zijn van een rollator. De seniorenappartementen zijn groter en luxer dan de seniorenwoningen. Zij staan niet in directe verbinding met het naastgelegen woonzorgcentrum. De appartementen worden in de vrije sector aangeboden. Hiervoor kunt u geen huursubsidie verkrijgen.

KLIK OP FOTO VOOR RONDLEIDING SENIORENWONINGEN NABIJ
HUIZE ELISABETH

KLIK OP FOTO VOOR RONDLEIDING SENIORENWONINGEN NABIJ
WZC THERESIA

SENIORENAPPARTEMENTEN
AAN DE MERPATISTRAAT
VUGHT

Seniorenwoningen nabij Huize Elisabeth

Hier bevinden zich 76 seniorenwoningen.

De seniorenwoningen bevinden zich in het centrum van Vught aan de Kerkstraat en de Kapellaan. Op loopafstand is het gezellige dorpshart met diverse winkels en eetgelegenheden. De woningen, die dateren van de jaren 70, zijn tussen 2010 en 2012 gerenoveerd.

Aan de Kerkstraat zijn 64 tweekamerseniorenwoningen. Aan de Kapellaan heeft Vughterstede 12 seniorenwoningen, waarvan er zes beschikken over drie kamers. De woningen aan de Kapellaan hebben een prachtig uitzicht op het Onze Lieve Vrouwepark.

U vindt hieronder hieronder de plattegronden van de verschillende type woningen. Deze zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Seniorenwoningen nabij Woonzorgcentrum Theresia

Hier bevinden zich 81 seniorenwoningen en 36 seniorenappartementen.

De seniorenwoningen bevinden zich in Vught-Zuid aan de Molenrijnselaan en de Merpatistraat. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels aan het Moleneindplein. De seniorenwoningen dateren van mei 2008. De woningen grenzen aan een mooie, grote tuin met een monumentale bomenrij en vijvers.

Aan de Merpatistraat bevinden zich 36 seniorenappartementen. Aan de Molenrijnselaan zijn 81 seniorenwoningen gesitueerd, waarvan 30 met drie kamers.

U vindt hieronder hieronder de plattegronden van de verschillende type woningen. Deze zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Seniorenappartementen aan de Merpatistraat

Hier bevinden zich 36 seniorenappartementen.

De appartementen zijn in maart 2019 gerealiseerd. Ze zijn verdeeld in twee wooncomplexen van 18 appartementen.

Wij bieden vier type appartementen aan, te weten:

Aan de getoonde video’s en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Woon- en Zorgbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: woonenzorgbemiddeling@vughterstede.nl