Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden bestaan uit een algemeen deel en bijzondere delen. Het algemeen deel is altijd op u van toepassing ongeacht de zorg die u ontvangt (tenzij er sprake is van opname op de verpleegzorg). De bijzondere delen zijn alleen van toepassing als u een specifieke soort zorg krijgt. Deze delen zijn:


Publieksfolder

De Algemene Voorwaarden VVT zijn bijgesteld en gelden vanaf 25 mei 2018 voor bestaande cliënten en per 1 oktober 2018 voor nieuwe cliënten van zorgaanbieders, die lid zijn van ActiZ of BTN. Daarom ontvangen alle bestaande en nieuwe cliënten van Vughterstede vanaf 1 oktober de publieksfolder waarin u geïnformeerd wordt over deze tweezijdige Algemene Voorwaarden.

Toelichting

De tweezijdige Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten met cliënten die na 1 oktober 2018 gesloten worden. De tweezijdige Algemene Voorwaarden zijn bijgesteld aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei 2018 van toepassing is. De tweezijdige Algemene Voorwaarden zijn vanaf die datum (met terugwerkende kracht) van toepassing op de overeenkomsten met bestaande cliënten.