GeheugenCafé

GeheugenCafé Vught

GeheugenCafé Vught

Het GeheugenCafé Vught is een ontmoetingsplek met bijeenkomsten voor iedereen die betrokken is bij mensen met geheugenproblemen en dementie. U kunt hier terecht voor informatie, vragen over geheugenproblemen en het uitwisselen van ervaringen. Ook worden in het GeheugenCafé thema-avonden georganiseerd. Tijdens deze avonden komen onderwerpen over dementie aan de orde, zoals het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie, verschillende hersenziekten die dementie veroorzaken en de betekenis van het krijgen van de diagnose dementie voor de patiënt en zijn naaste omgeving.


GeheugenCafé
De bijeenkomsten van het GeheugenCafé vinden maandelijks plaats in afwisselend: Huize Elisabeth, Woonzorgcentrum Theresia, DePetrus en HelvoirThuis.

Media
De thema’s voor de avonden worden bekend gemaakt in de media.

Folder
Download de folder Geheugencafé Vught algemeen.

Data en locaties GeheugenCafé
Data staan vast. Locaties onder voorbehoud.

10 april 204Wzc Theresia
22 mei 2024DePetrus
03 juli 2024Huize Elisabeth
04 september 2024DePetrus
16 oktober 2024HelvoirThuis
27 november 2024Wzc Theresia

Elke avond begint om 19.30 uur, de inloop is vanaf 19.00 uur.


Het GeheugenCafé is een samenwerkingsproject van Vughterstede, ABZ, Huis73 Bibliotheek Vught, Ouderen Samen en Vereniging 55+. Het is opgericht omdat menselijk contact van belang is voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Het GeheugenCafé is één van de activiteiten van het Dementienetwerk Vught. Het wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vught.

Contactgegevens

GeheugenCafé Vught
p/a De Heuvel 2
5261 EE Vught
E-mail: geheugencafevught@gmail.com