Pro- en disclaimer

Pro- en disclaimer

Pro- en disclaimer

Gebruik teksten, afbeeldingen en foto’s
Het is niet toegestaan om teksten en/of foto’s van deze site over te nemen zonder schriftelijke toestemming van/namens Stichting Vughterstede of Stichting Mariënhoven. Toestemming dient te worden gevraagd per e-mail naar: Regy van den Brand, staffunctionaris communicatie.

Pro- en disclaimer
U bevindt zich op de website van Stichting Vughterstede en van Stichting Mariënhoven. Voor uw opmerkingen, kritiek of suggesties houden wij ons van harte aanbevolen. U kunt deze mailen naar: Regy van den Brand, stafmedewerker communicatie.

Bij de samenstelling van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat de informatie nog steeds juist en actueel is. Aan de teksten op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Stichting Vughterstede en Stichting Mariënhoven aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste of verouderde informatie.
Ook wordt via deze website toegang geboden tot internetsites die door derden worden onderhouden. Stichting Vughterstede en Stichting Mariënhoven kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op internetsites van andere instellingen of organisaties waarnaar op deze website wordt verwezen of gelinkt.