Wijkpunt

Wijkpunten

Wijkpunten Vughterstede

Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth mogen zich officieel ‘Wijkpunt’ noemen. Samen met Atletiekvereniging Prins Hendrik, Visio De Vlasborch, De Rode Rik, DePetrus en TV Woburnpark maken zij deel uit van het aanbod van wijkpunten in de gemeente Vught.

Een wijkpunt is de plek in een wijk, waar iedereen van harte welkom is voor ontmoeting, eten, drinken en samen leuke en leerzame activiteiten doen. Het zijn dus plaatsen van ontmoeting.


Ieder wijkpunt heeft iets anders te bieden en kan één of meer functies hebben. Zij geeft invulling aan de behoeften van een buurt. De bewoners van de wijk staan hierbij centraal. Beide wijkpunten van Vughterstede bieden de diensten: Activiteiten, Diensten, Eten, Informatie en advies, Ontmoeting, Rolstoelvriendelijk toilet en Toiletten.

Wijkpunten zijn te herkennen aan het Wijkpuntlogo. Afbeeldingen onder het logo laten zien wat er allemaal te doen is. In ieder geval is er op alle plekken altijd ruimte voor ontmoeting.

De komende tijd gaan de bestaande punten zich nog verder ontwikkelen en komen er in Vught meer wijkpunten bij. Elk wijkpunt is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

In de flyer Wijkpunten in Vught vindt u meer informatie over de wijkpunten in Vught.