Wetenstijd weer van start

Wetenstijd weer van start

Na ruim een jaar van stilte als gevolg van de coronacrisis mogen we weer van start met Wetenstijd. We zijn heel blij dat we weer gasten “van buiten” mogen ontvangen om deel te nemen aan onze activiteiten. Vandaar dat we op woensdagavond 30 juni aanstaande Wetenstijd organiseren in ons restaurant in Woonzorgcentrum Theresia/Vughterstede in Vught.

Wat is Wetenstijd ook alweer?
Wetenstijd staat voor een gezellig avondje uit, waarbij u geniet van een lekker diner met aansluitend een lezing. De thema’s van een lezing variëren van meer bewegen, een verhaal over de brandweer tot een kennismaking met portwijnen.
Het diner start om 17.30 uur. De lezing start om 19.00 tot uiterlijk 21.00 uur.

Ook het menu varieert per Wetenstijd. Op 30 juni bestaat het diner uit gebonden tomatensoep, Zwitsers poulet met bouillonrijst, doperwtjes en worteltjes.

Gastspreker Frans Kapteijns
Gastspreker is vrijwillig boswachter en natuurgids Frans Kapteijns. Frans neemt u in zijn verhaal mee naar de Kampina; een fraai heidelandschap met bossen, beken, vennen, bijzondere beplanting en dieren.
Meldt u zich snel aan, we hebben een beperkt aantal plaatsen.

Hoe kunt u zich aanmelden en betalen?
Als u wilt deelnemen, meldt u zich dan aan bij ABZin DePetrus, Heuvel 2, Vught (ma. t/m vr.: 9 -18 u en za: 10-17u). Of telefonisch: 073 657 2000 of mail naar info@abzvught.nl.Aanmelden is verplicht! Dit in verband met een beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 juni.Indien u niet (volledig) gevaccineerd bent, adviseren wij u om een mondkapje te dragen. Betaling is uitsluitend via de pin bij Vughterstede. Deelname aan zowel het diner als aan de lezing (inclusief koffie/thee) kost € 7,50. Deelname aan alleen het diner: € 5,00. Deelname aan alleen de lezing: € 3,50 (inclusief koffie/thee).

Geen vervoer?
Neem voor informatie contact op met de Seniorenbus Vught. Tel. 073-711 31 91.

U bent van harte welkom!

Wetenstijd wordt mogelijk gemaakt mede dankzij de financiële bijdrage van Stichting tot steun voor de zorg aan ouderen ’s-Hertogenbosch. Wetenstijd is een samenwerking van Vughterstede en ABZ (Anders Bezig Zijn).