‘Waspik tot Wladiwostok’

‘Waspik tot Wladiwostok’

WETENSTIJD 30 oktober 2019 Woonzorgcentrum Theresia

Lezing door Sjef van Herpt en Ad van Oversteeg

Woensdag 30 oktober aanstaande kunt u deelnemen aan de lezing ‘Waspik tot Wladiwostok’ over de fietstocht van Sjef van Herpt en Ad van Oversteeg in verre en vreemde landen. De lezing vindt plaats in Woonzorgcentrum Theresia van 19.00 tot circa 21.00 uur. Vooraf, om 17.30 uur, kunt u deelnemen aan de warme maaltijd.

De twee fietsers Sjef en Ad nemen u mee in de wondere wereld van het fietsen in verre en vreemde landen, maar ook in ons land en onze buurlanden. Zij fietsten door West- en Oost-Europa, Afrika, Azië, Midden-Amerika, Nederland en België. In een aantal landen hebben ze gezamenlijk gefietst en daarnaast fietste Sjef met zijn echtgenote in diverse landen. Hoe zijn deze geheel verschillende mannen vrienden geworden en ertoe gekomen om hun dromen samen te realiseren? In woord en beeld maken zij u daar interactief deelgenoot van.

De aanleiding om fietsvakanties te gaan ondernemen had en heeft zeer verschillende redenen. Enerzijds als rustpunt in het jachtige bestaan, anderzijds om op een totaal andere manier dan bijvoorbeeld een luxe vakantie, andere culturen van zeer dichtbij te proeven en te ervaren. Samen op pad, betekent ook samen delen en dat er ook sprake is van een vanzelfsprekende juiste rolverdeling. Wat te denken van pech onderweg, gezondheid, fricties, incasserings- en improvisatievermogen en ontberingen. Dan moet je blindelings op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen.
Op deze avond willen zij u graag laten delen in hun fantastische ervaringen.

Maaltijd
De maaltijd bestaat uit gebonden Franse peultjessoep, balletje gehakt met vleesjus, gemengde groenten en gebakken aardappeltjes.

Kosten
De lezing inclusief een kopje koffie/thee kost € 3,50; de lezing en maaltijd kosten samen € 7,50 inclusief een kopje koffie/thee. Alleen een maaltijd kost € 5,00.

Tijden
Start diner: 17.30 uur
Start lezing: 19.00 uur ( tot circa 21.00 uur)

Aanmelden
Aanmelden en betalen tot uiterlijk 28 oktober via ABZ, in DePetrus, Heuvel 2, Vught. T. 073-657 2000 of via info@abzvught.nl.

Vervoer
Geen vervoer? De Seniorenbus rijdt voor Wetenstijd. De prijs voor leden is € 0,50 en voor niet-leden € 1,00 per rit. Bel voor meer informatie de Seniorenbus: T. 073 – 711 31 91.

Iedereen is van harte welkom!