Opening vernieuwde restaurant Huize Elisabeth

Nieuwe naam: de Gasterij
Maandag 16 januari 2023 werd het vernieuwde restaurant van Huize Elisabeth officieel geopend door wethouder Toine van de Ven, Saskia Heijboer, voorzitter locatieraad Huize Elisabeth, Marli van den Ende, hoofd gastvrijheid en Peggy van der Koelen, bestuurder. Hierbij werd de nieuwe naam van het restaurant bekend gemaakt: ‘de Gasterij’. Onder het genot van een hapje en een drankje genoten de genodigden van een feestelijke dag. De muzikale omlijsting werd verzorgd door pianist Jeroen Granneman. Onder de genodigden bevonden zich: bewoners intramuraal, huurders seniorenwoningen, cliënten van Dagbesteding De Lindetuin, vrijwilligers restaurant, medewerkers, locatieraad Huize Elisabeth, raad van toezicht, managementteam, Herpenbouw, Lensen projectinrichting, Welvaarts installatietechniek en de bouwcommissie.

Ontmoetingsplek voor iedereen
“Het restaurant is bedoeld om elkaar te ontmoeten. De deur staat voor iedereen open: bewoners intramuraal, bewoners van de seniorenwoningen, familie, vrienden, vrijwilligers, bezoekers (uit de wijk) en medewerkers. We hopen dat iedereen zich welkom voelt. We willen een gastvrije organisatie zijn en hopen dat de sfeervolle ambiance van het restaurant, maar ook de nieuwe receptie, daaraan nog meer bijdragen. We danken iedereen die mee heeft geholpen en mee heeft gedacht tijdens de voorbereidingen en de verbouwing. Ook dank aan de bewoners voor hun begrip en medewerking. En medewerkers voor hun creatieve oplossingen om de warme maaltijden, de activiteiten en de zorg door te kunnen laten gaan”, aldus Peggy van der Koelen en Marli van den Ende.

Hartstikke trots
“we zijn hartstikke trots op dit mooie restaurant. Maar ook op de nieuwe huiskamers van de verzorgingsafdeling Huize Elisabeth, die in november 2022 officieel in gebruik werden genomen. We hebben soms ook moeten afzien, maar nu hebben we weer een feest. Bewoners konden al eerder dan vandaag genieten van al het moois, tijdens het kerstdiner en de middagmaaltijden, maar vandaag is het de officiële opening”, vertelt de voorzitter van de locatieraad, Saskia Heijboer.

Blij met deze voorziening in Vught
Wethouder Van de Ven is blij met het restaurant.: “Het is een mooie voorziening waar de Vughtse gemeenschap gebruik van kan maken. Een plek waar mensen welkom zijn voor een kopje koffie, een warme maaltijd of deelname aan een activiteit. Een plek waar een informele sfeer hangt en waar verbinding tot stand komt.”

Lees hier het artikel in Het Klaverblad, editie 25 januari 2023, over ‘Huize Elisabeth opent nieuw restaurant’, met Toine van de ven, Peggy van der Koelen en Marli van den Ende, door Ada Imming.
Lees hier het artikel in Het Klaverblad, editie 18 januari 2023, over ‘Veranderingen in de zorg bij Vughterstede’, met Peggy van der Koelen en Marli van den Ende, door Ada Imming.

Hieronder ziet u een foto-impressie gemaakt tijdens de opening op 16 januari 2023.
#hartvoorgoedezorg #samenvooruit