Opening beweegroute Huize Elisabeth

Opening beweegroute Huize Elisabeth

Op woensdag 20 april 2022 werden de beweegroutes bij Huize Elisabeth officieel in gebruik genomen. Met veel trots gaven bewegingsagogen Claudia en Wendy en vrijwilliger Robbert de bewoners een rondleiding door de tuin. Met veel plezier werden de verschillende routes uitgeprobeerd en werd er volop bewogen.

Het is mogelijk om een kleine, middel of grote route te wandelen. Onderweg kom je bordjes tegen met een beweegopdracht. Het doel is om vrijblijvend gebruik te maken van deze beweegroutes en zoveel mogelijk te blijven bewegen.

De beweegroutes zijn een onderdeel van het project Vught beweegt. Eerder werden de beweegroutes op het terrein van Woonzorgcentrum Theresia geopend. De realisering van de beweegroutes is een samenwerking van de gemeente Vught, MOVE Vught en Vughterstede. De borden zijn ontworpen door Iris Luit.

Op de borden staat uitgelegd: ‘Deze beweegroute is onderdeel van Vught beweegt. In de gemeente Vught zijn verschillende beweegroutes aangelegd. De beweegroute is onder andere wandelend of joggend af te leggen. Onderweg zijn verschillende beweegpunten waar oefeningen staan uitgelegd.
Iedere route komt langs de beweegtuin en biedt ruimte om gebruik te maken van de toestellen.’

#hartvoorgoedezorg