Vrijwilligers gezocht

Bent u zich aan het oriënteren op vrijwilligerswerk?

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGER MANTELZORGONDERSTEUNING
Als vrijwilliger mantelzorgondersteuning brengt u een bezoek aan huis om een mantelzorger te ontlasten. Om tijdelijk een steun in de rug te zijn, zodat de mantelzorger even wat ruimte voor zichzelf kan nemen. Gezellig koffie of theedrinken, praten, een hobby uitoefenen, naar de markt of de bibliotheek gaan of wandelen. Soms is het er alleen maar zijn al voldoende. Afhankelijk van de situatie bepaalt u samen wat u doet.
Bent u geduldig, positief ingesteld, kunt u goed luisteren en betekent u graag iets voor een ander? Dan maken we graag kennis met u.
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Marianne van Boxtel. Telefoon: (073) 6581199 of 06-40088024 of per e-mail: m.vanboxtel@vughterstede.nl.

VRIJWILLIGER RESTAURANT
Als vrijwilliger van het restaurant van Woonzorgcentrum Theresia start u om 11.00 uur met twee medewerkers en twee vrijwiligers met een heerlijk kopje koffie. Met elkaar wordt afgesproken wie wat gaat doen. Een half uurtje later worden de tafels ingedekt en klaargemaakt voor de tafelgasten. Het zijn bewoners van de verzorgingsappartementen, de aanleunwoningen en uit de wijk. Nadat de warme maaltijden zijn geserveerd, genieten zij van een smakelijk lunch. Om ongeveer 12.45 uur ruimen jullie de tafels af. Hierna zit u nog gezellig na met uw collega’s en geniet u, als u wilt, (gratis) van een lekkere maaltijd.
Wij zoeken vrijwilligers voor de restaurants van Woonzorgcentrum Theresia en van Huize Elisabeth. Deze zijn alle dagen geopend. We spreken met u af op welke dagen u beschikbaar bent. De dienst loopt van 11.00 uur tot 13.15 uur.
Hebt u affiniteit met senioren, vindt u het leuk om te werken in een restaurant en heeft u geen lichamelijke ongemakken? Dan maken wij graag kennis met u.
Heeft u interesse of wilt u ander vrijwilligerswerk doen? Neem dan contact op met Marie-Louise Oerlemans. Telefoon: (073) 658 11 99 of per e-mail: m.oerlemans@vughterstede.nl.

WAT WIJ BIEDEN
Wij bieden leuk, dankbaar en nuttig werk, fijne collega’s, veel sociale contacten en gunstige vrijwilligersvoorwaarden, zoals bepaalde verzekeringen, een gratis dagje uit met alle vrijwilligers, informatiebijeenkomsten met gastsprekers en een warme maaltijd en een feestelijke viering van de Dag van de Vrijwilligers. Als u bij ons vrijwilligerswerk gaat doen, tekenen we samen een samenwerkingsovereenkomst vrijwilligers.