Volg de liveblog – druk in de zorg groot

Volg de liveblog – druk in de zorg groot

De druk in de zorg is groot, ook in jouw omgeving. Niet iedereen kan nu de de hulp krijgen die nodig is, en dat wil niemand. Jouw hulp is echt nodig: help en luister naar elkaar, houd je aan de maatregelen. Samen kunnen we het aantal besmettingen laten dalen.

Bossche OMT
Het Bossche OMT wil aan alle inwoners van het bedieningsgebied van het JBZ communiceren over de huidige stand van zaken rondom corona en wat voor gevolgen dit heeft voor de zorg. Dit Bossche OMT bestaat uit huisartsen, VVT, Jeroen Bosch Ziekenhuis, gemeenten Boxtel, Heusden, ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Vught, Zaltbommel en Veiligheidsregio Brabant-Noord. Ook Vughterstede heeft zich hierbij aangesloten.

Volg de liveblog
In de liveblog kan je de stand van zaken van de huidige coronasituatie volgen. Op deze webpagina (van JBZ) kunnen inwoners van de regio en andere geïnteresseerden de actuele stand van zaken vinden met betrekking tot de coronacijfers en de gevolgen die dit heeft voor de zorg. Deze informatie wordt dagelijkst bijgewerkt en aangeleverd door alle betrokken partijen.
Bovendien is hier een FAQ te vinden over de verschillende soorten zorg in de regio, en de veelgestelde vragen die zij krijgen rondom corona.

Klik op deze link: Hier vind je meer informatie