Dag van de vrijwilliger 2021

Dag van de vrijwilliger 2021

In het kader van nationale Vrijwilligersdag zijn de vrijwilligers van Vughterstede in het zonnetje gezet als dank voor hun inzet en betrokkenheid. Vanwege de coronamaatregelen was een heuse drive-through opgezet voor een samenzijn op afstand. Aan het begin van de route verwelkomde onze kerstman (Jeroen Wisman) de vrijwilligers, die met de auto, op de fiets of te voet waren gekomen. Met een aangereikte tasje in de hand vervolgden zij hun route langs feestelijke tenten waar de vrijwilligerscoördinatoren het tasje vulden met allerlei lekkernijen. De coördinatoren Marie-Louise Oerlemans, Marianne van Boxtel, Annemieke Verhoeven en Sylvia Brouwer vervulden met enthousiasme hun taak en hadden ook voor iedereen een persoonlijk bedankwoordje.

Bij de laatste tent verrasten bestuurder Peggy van der Koelen en hoofd gastvrijheid Marli van den Ende de gasten met een cadeaubon.

De hele route was sfeervol aangekleed met kerstverlichting, kerstmuziek, ballonnen en vuurkorven. Vanuit de tenten klonk kerstmuziek en in de laatste tent kwamen de muzikale klanken van Classic meets pop met Jeroen en Fabiënne. Angelique en Chantal, restaurantmedewerkers, hielden deze dagen hun collega’s warm met lekkere warme chocomel, glühwein en bittergarnituur.

Dit jaar hebben we zestien jubilarissen. Zij zijn al 12,5 jaar tot 30 jaar vrijwilliger bij Vughterstede. Zij ontvangen een extra felicitatie en attentie uit handen van hun coördinator.

We kijken terug op twee geslaagde middagen. Van de vrijwilligers hebben we al veel enthousiaste reacties ontvangen. Dat geeft ons een warm gevoel. We gaan het nieuwe jaar weer vol vertrouwen tegemoet, in goede gezondheid en met positieve energie.
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe! Warme groet, namens raad van bestuur, medewerkers en bewoners.