Te huur: werkruimtes

Te huur: werkruimtes

   
OPROEP

Te huur: mooie werkruimtes voor een zelfstandig kapster, pedicure en schoonheidsspecialiste die het leven van onze ouderen mooi en aangenaam willen maken. Ken jij iemand of ben jij degene die de ruimte per dag zou willen huren? Kijk dan hieronder voor meer informatie. Reageren kan tot 27 april 2022.

Op onze 2 prachtige locaties beschikken we over ruimtes die we willen verhuren aan betrokken personen die het leven van onze ouderen met ons mooi en aangenaam willen maken. En daarmee bedoelen we een kapster, pedicure en schoonheidsspecialiste. Ken jij iemand of ben jij diegene die de ruimte per dag zou willen huren? En omdat het gaat over onze (kwetsbare) ouderen, stellen we daar natuurlijk wel enkele eisen aan.  

  • Je werkt zelfstandig en dat betekent dus dat je niet in loondienst bent van Vughterstede. Dat betekent ook dat je verantwoordelijk bent voor je eigen materiaal.
  • Je beschikt over een geldig VOG
  • Je bent flexibel en je werkdagen zijn in afstemming met de overige huurders
  • Je bent representatief en je hebt affiniteit met ouderen

Bewoners betalen via een Vughterstede betaalpas en de opbrengsten worden door Vughterstede aan je overgemaakt (met verrekening van de huurkosten). We stemmen samen af wat een redelijke prijs is die in rekening mag worden gebracht bij onze bewoners.

We zijn op zoek naar een kapster voor 2 – 3 dagen per week op beide locaties. Op een locatie is er al een kapster werkzaam voor 2 dagen.
Daarnaast zijn we op zoek naar 1 of 2 pedicures voor een bezetting van 2 dagen per week op iedere locatie.
Dan is er nog ruimte voor een schoonheidsspecialiste voor 1 – 2 dag(en) per week op iedere locatie.

Met gastvrije groet,
Marli van den Ende
Hoofd gastvrijheid
T. 06-16596022
E. m.vandenende@vughterstede.nl