Paasactie Riki stichting

Paasactie Riki Stichting

In Huize Elisabeth was het een gezellige drukte. Veel bewoners waren naar het restaurant gekomen vanwege de paasactie van de Riki Stichting. Na een lekker kopje koffie met iets lekkers werd de paasquiz gehouden. De aanwezige leerlingen van groep 6 van De Springplank en de bewoners losten samen de quizvragen op. De winnende tafel ging er met een leuke prijs vandoor. Daarna lekker naar buiten om paaseieren te zoeken in de tuin. Tegen het einde van de ochtend gingen de aanwezige bewoners met een rijkelijk gevulde paaspakket van de Riki Stichting naar huis.

Ook in Woonzorgcentrum Theresia werd de paasactie gevierd. Wethouder Toine van de Ven deelde samen met een leerling van groep 2 van De Avonturier het eerste paaspakket uit aan mevrouw Van de Heuvel. Samen met de bewoners gingen de kinderen aan de slag met het inkleuren van de kleurplaten. Hier en daar werden potloden gedeeld en potloodpuntje geslepen. Daarna gingen de kinderen op zoek naar 100 paaseieren die verstopt lagen in de tuin. En ook hier ontvingen alle bewoners een paaspakket van de Riki Stichting.

Al met al een heel gezellige en vrolijke paasochtend.

Vughterstede bedankt de Riki Stichting hartelijk voor de financiële steun en de schenking van de geweldige paaspakketten die we jaarlijks van de stichting mogen ontvangen!

#hartvoorgoedezorg