Oproep vrijwilligers ‘t Trefpunt

Vughterstede zoekt vrijwilligers voor ’t Trefpunt

Als vrijwilliger van ’t Trefpunt werkt u samen met een welzijnsmedewerkster en zorgt u met elkaar voor een zinvolle
dagbesteding voor bewoners. ‘t Trefpunt is voor de bewoner die op de verzorgingsafdeling woont, maar bij wie dementie is geconstateerd. Deze heeft meer structuur en begeleiding door de dag heen nodig. Met elkaar wordt gezorgd voor alle maaltijdmomenten. Ook worden allerlei activiteiten samen met de bewoner(s) gedaan, zoals gezellig koffie/thee drinken, een praatje maken, spelletjes doen, een wandeling maken, naar de markt gaan en een boodschap doen.

Als u ’t Trefpunt wilt ondersteunen, geduldig en positief bent ingesteld, goed kunt luisteren en graag iets voor een ander wilt betekenen, dan is ’t Trefpunt een mooie plek om er als vrijwilliger actief te zijn.

De tijden waarvoor een vrijwilliger wordt gezocht in Woonzorgcentrum Theresia zijn van 10.00 tot 13.00 uur en/of van 15.00 tot 19.00 uur. In Huize Elisabeth wordt gezocht naar vrijwilligers voor de maandag-, donderdag-, vrijdag-, zaterdag-. en zondagochtend van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marie-Louise Oerlemans. Telefoon (073) 658 1199 of per e-mail: m.oerlemans@vughterstede.nl