Kunstmarkt en expositie in tuin Wzc Theresia

Kunstmarkt en expositie in tuin Wzc Theresia

Op zondag 18 september aanstaande wordt in de binnentuin van Woonzorgcentrum Theresia in Vught een kunstmarkt en een expositie gehouden. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.

Kunstmarkt
Dertien kunstenaars, overwegend uit Vught, tonen hun werk op deze kunstmarkt. Diverse disciplines zijn vertegenwoordigd, zoals schilderijen gemaakt met verschillende technieken, beelden in steen, objecten in kunsthars, ceramiek, textiel, sieraden en foto’s. Carola Mokveld geeft een demonstratie eco-printen. Dit alles is te zien en te koop op deze dag. De kunstenaars Nanda van Alenbeek, Joke Dirkx, Mien Donhuijsen, Wil van Gemert, Bea Key, Carola Mokveld, Margot Oomen, Joke Postma, Joke Smeets, Jeanne Tax en Patrice Vermeer zijn deze dag aanwezig.

Expositie
Naast de kunstmarkt kunt u een expositie bewonderen tijdens een wandeling door de parkachtige tuin met bomengalerij. Hier staan beelden geëxposeerd voor een langere periode van verschillende kunstenaars.

Live muziek en een drankje
De middag wordt aangekleed met vrolijke live muziek en tegen betaling (alleen per pin) kunt u een drankje nuttigen op het terras, grenzend aan de prachtige tuin.
U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan deze kleurrijke markt en expositie.

Vughterstede, locatie Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48, 5262TN VUGHT, T. 073 658 1199

#hartvoorgoedezorg