19 juni Geheugencafé

19 juni Geheugencafé

Op woensdag 19 juni 2019 vindt het Geheugencafé Vught plaats in Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48 in Vught. Aanvang 19.30 u. Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 u.

Casemanagement bij Dementie”

een lezing door

Trix van Oosteren

Over wat Casemanagement kan betekenen voor  mantelzorgers en mensen met geheugenproblematiek

Na het stellen van de diagnose dementie komt er heel veel af op de persoon met dementie, maar ook op diens familie, vrienden en bekenden. Als het thuis moeilijker gaat kan een casemanager een belangrijke rol spelen in de begeleiding van mantelzorgers en de persoon met dementie.

Trix van Oosteren is als casemanager dementie werkzaam in Vught en ’s-Hertogenbosch en geeft in haar lezing aan wat casemanagement kan betekenen in het bijzonder bij dementie.  Ook zal Jacques Remmers, ervaringsdeskundige en lid van een lotgenotengroep, vertellen over zijn evaringen met casemanagement rondom het dementieproces van zijn vrouw.

De toegang is gratis. Wel graag aanmelden via e-mailadres Geheugencafevught@gmail.com óf telefonisch bij ABZ 073 – 6572000.

Seniorenbus
Mensen die vervoerd willen worden melden dat uiterlijk op 11 juni bij de Seniorenbus. Tel 073-711 31 91 of per e-mail seniorenbusvught@gmail.com