Tijdelijk verblijf, mevrouw Mesker vertelt

Tijdelijk verblijf, mevrouw Mesker vertelt

Bij Vughterstede kunt u tijdelijk verblijven, als het thuis wonen tijdelijk niet gaat, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Dat overkwam mevrouw Mesker onlangs. Zij verbleef vier weken in een van de TOP-kamers in Huize Elisabeth. Mede dankzij de goede zorg van de medewerkers herstelde ze zodanig dat ze inmiddels weer thuis woont. Hieronder vertelt ze haar ervaring tijdens haar verblijf in het verzorgingsappartement, speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf.

Na het ondergaan van een heupoperatie op 4 oktober 2019, kon ik niet direct terug naar huis. Ik woon alleen en heb verschillende trapjes in huis. Daarnaast had ik moeite met het in en uit bed gaan. In overleg met de specialist is voor mij een plek gezocht waar ik tijdelijk mocht verblijven.

Gelukkig kon ik al snel bij Huize Elisabeth terecht. Wat was dit fijn! Ik ben zeer hartelijk ontvangen en voelde mij zeer welkom. En wat zijn de medewerkers lief geweest voor mij.

Elke dag heb ik in het restaurant gegeten, gezellig samen met bewoners van het zorgcentrum. Dagelijks mocht ik kiezen uit zeer smaakvolle gerechten.

In de kamer voor tijdelijk verblijf is aan alles gedacht. De kamer voldoet aan alle eisen. Naast een badkamer met toilet en een keukenblokje, is er ook een eettafel met stoelen, een sta-op stoel en een hoog-laag bed aanwezig.

Mede dankzij de goede en liefdevolle zorg van de medewerkers van Huize Elisabeth is mijn herstel spoedig gegaan. En kon ik na vier weken weer terug naar huis.