Samen Thuis met Vughterstede

Samen Thuis met Vughterstede

Vanaf 1 maart breidt Vughterstede haar diensten en vacatures uit met ‘Samen Thuis met Vughterstede’. Deze dienst biedt ondersteuning aan ouderen die thuis wonen en even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bijkomend kan door deze ondersteuning de vaak druk bezette mantelzorger ontlast worden.
Wilt u als thuiswonende oudere meer informatie over deze dienst of wilt u graag als medewerker ons team komen versterken? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat doet Samen Thuis?
Samen Thuis komt graag bij u thuis om u te helpen bij bijvoorbeeld het samen boodschappen doen, (samen) de maaltijd bereiden en/of eten, mee te gaan met een bezoekje aan uw huisarts of ziekenhuis of om heerlijk met u te wandelen of om er gewoon gezellig te zijn. Maar ook om u te helpen bij het opstaan, het douchen, het aankleden, de dag opstarten of het aanbrengen van structuur aan uw dag.

Wanneer en wie komt er bij u thuis?
Op de met u afgesproken tijden en met een vaste medewerker bouwt u door de week een vast moment op waarbij u samen zorgt voor meer zekerheid en ontspannenheid in de week. Afhankelijk van uw behoeften en de hulp die u nodig heeft, wordt in overleg met u een medewerker Samen Thuis of een medewerker Samen Thuis Plus ingezet.

Win alvast informatie in over deze ondersteuning
U kunt nu alvast informatie inwinnen over ondersteuning thuis of u kunt zich alvast aanmelden voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen dan bij u thuis om samen met u, uw partner, kinderen of andere betrokkenen te bekijken waar uw wensen liggen en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij begrijpen dat de overgang naar ondersteuning voor u een drempel kan zijn.  Maar voor ons is en blijft het belangrijk dat u zelf de regie in eigen handen houdt.

Contactgegevens voor cliënten
Voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek neemt u op werkdagen contact op met de coördinator van Samen Thuis met Vughterstede, Monique van Velthoven, bereikbaar op telefoonnummer 06-36553440.
Zie voor meer informatie over Samen Thuis met Vughterstede onze website.

Ga naar onze vacatures. Reageer snel!
Heeft u belangstelling om als medewerker voor Samen Thuis met Vughterstede aan de slag te gaan? Ga dan voor meer informatie naar onze vacatures op onze website.
U kunt nog reageren vóór 10 februari 2020.