Medewerker Huishoudelijke Thuiszorg

Houd jij van schoonmaken, kun je goed overweg met verschillende mensen en situaties? Heb je affiniteit met ouderen en heb je oog voor het geluk van anderen? Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan die door haar flexibele werktijden gecombineerd kan worden met bijvoorbeeld een studie of schoolgaande kinderen? Wil je tegelijkertijd echt iets voor een ander betekenen? Ga dan bij ons aan de slag als medewerker huishoudelijke thuiszorg!

Voor ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Het werken is meer dan alleen schoonmaken. Je maakt een praatje en leert elkaar echt kennen. Hierdoor kun je in actie komen als je iets opvalt aan het welzijn van jouw cliënten, zodat zij zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Onze huishoudelijke thuiszorg medewerkers werken op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur).

Over de functie:

 • Je verricht huishoudelijke activiteiten bij cliënten aan huis, gericht op een schoon en leefbaar huis
 • Je signaleert veranderingen in de cliëntsituatie en geeft deze door aan de klantcontactpersoon

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken
 • Je vindt het fijn om anderen te helpen met schoonmaken
 • Je hebt affiniteit met ouderen
 • Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel

Wat kunnnen we voor jou betekenen?

 • Je stapt dit avontuur in voor de duur van in ieder geval 7 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een waardevolle afwisselende baan voor maximaal 24 uur per week
 • Een bruto uurloon vanaf € 13,09 (HV Loonschalen, CAO VVT),afhankelijk van jouw ervaring
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT (o.a. bedrijfsfitness, fietsplan,
  8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering)
 • Flexibele werktijden en werkdagen

Contracten zijn bespreekbaar op basis van beschikbaarheid en al mogelijk vanaf 4 uur per week.

En verder..
Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers. Wat je ook zeker niet mag missen is onze jaarlijkse kerstborrel en Vughterstede themafeest tijdens de Dag van de Zorg. Dit themafeest staat garant voor een heerlijk feestelijke avond met collega’s.

Vughterstede in het kort:
We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Enthousiast geworden?
Wij komen graag met jou in gesprek! Stuur jouw CV / motivatiebrief naar ons toe (sollicitaties@vughterstede.nl) via de button ‘solliciteren’.

Heb je eerst nog vragen?
Bel of mail ons gerust! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de Klantcontactpersonen Huishoudelijke Thuiszorg, op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur op 073-6581163.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.