Helpende Plus Wijkzorg

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg en wil je een bijdrage leveren aan het welzijn van cliënten in jouw eigen regio? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel ontwikkelmogelijkheden binnen onze zorg? Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil jij graag iets voor anderen betekenen? En ga jij graag zelfstandig op pad? Laten we dan samen het verschil maken en ga bij ons aan de slag als Helpende Plus in de wijk!

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en empathische Helpende+ om ons dynamische wijkteam in Vughterstede te versterken. Als Helpende+ speel je een cruciale rol in de wijkverpleging, waarbij je zorg verleent aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Tijdens jouw route in de wijk ben je enthousiast en gedreven om weer de beste zorg te verlenen bij de cliënten thuis. Als Helpende Plus heb je een afwisselend takenpakket. Je verzorgt de cliënten op een warme, liefdevolle manier. Je weet dit als geen ander te brengen vanuit je passie en liefde voor dit vak. Je werkt zelfstandig, maar je houdt je contacten met collega’s warm zodat jullie elkaar kunnen helpen waar nodig.

Over de functie:

 • Je stimuleert, begeleidt, en verzorgt onze cliënten
 • Je ondersteunt op het gebied van algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) (zoals, wassen, aankleden en eten)
 • Je observeert en rapporteert van veranderingen in de gezondheidssituatie van cliënten
 • Je stimuleert de zelfredzaamheid van cliënten en biedt psychosociale ondersteuning
 • Je werkt samen met het multidisciplinaire wijkteam m de beste zorg te verlenen en te borgen

Wat vragen wij van jou?

 • Diploma Helpende + (niveau 2) of vergelijkbaar
 • Je hebt affiniteit met ouderenzorg
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om een vertrouwensband op te bouwen
 • Je staat stevig in je schoenen en je houdt van afwisseling
 • Je bent flexibel en bereidt om in wisselende diensten te werken
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Wat kunnen we voor jou betekenen?

En verder..
Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers. Wat ook zeker niet mag missen is onze jaarlijkse kerstborrel en Vughterstede themafeest tijdens de Dag van de Zorg. Dit themafeest staat garant voor een heerlijk feestelijke avond met collega’s.

Vughterstede in het kort:
We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Enthousiast geworden?
Wij komen graag met jou in gesprek! Stuur jouw CV / motivatiebrief (sollicitaties@vughterstede.nl) naar ons toe via de button ‘solliciteren’.

Heb je eerst nog vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Thamara Winters, Manager Extramurale Zorg. Zij is zowel telefonisch als via WhatsApp te bereiken op het telefoonnummer: 06-27526676

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.