Kerstborrel 2023

Kerstborrel 2023

Donderdag 14 december 2023 genoten we met alle collega’s van een supergezellige kerstborrel.

Bij de ingang van het restaurant in Theresia werd iedereen gastvrij ontvangen met een lekker glaasje glühwein of warme chocolademelk met slagroom. Binnen bracht DJ Vincent van de Water met zijn kerstsongs iedereen verder in de kerstsfeer. De voetjes gingen dan al snel van de vloer.

Het restaurant zag er winters en sfeervol uit, in het thema van dit jaar: Winter Wonderland. Op alle tafels stonden heerlijke borrelhapjes en zoetigheden, er was een buffet met eigengemaakte erwtensoep, warme wafels en oliebollen. Ook de tap en de bar waren natuurlijk open. Van de photobooth werd flink gebruik gemaakt en de leukste kerstfoto’s met collega’s gemaakt. Een leuke herinnering aan dit feestelijk samenzijn. Ook gingen enkele collega’s naar huis met een loterijprijs, maar voor iedereen was er een eindejaarsgeschenk, uitgedeeld door de managers.
Peggy van der Koelen gaf in haar kerstboodschap enkele levenslessen mee:

  • Leef heel bewust en in het nu. Nu is het moment. Gisteren is geweest en morgen is nog niet…dus leef in het nu. Vandaag, zei Winne de Pooh al, is mijn favourite dag!
  • Zorg goed voor jezelf. Dat is niet egoïstisch, maar noodzakelijk. En dat doe dat ook heel bewust. Bedenk voor jezelf: waar krijg ik energie van? En doe ik die dingen wel vaak genoeg? Maar misschien zijn er ook dingen die je teveel energie kosten of te weinig geven. Durf je dan nee te zeggen?

Wij kijken terug op een zeer geslaagde kerstborrel!
We danken alle vrijwilligers en medewerkers die hieraan hebben meegewerkt, en vooral alle collega’s die mee kwamen feesten!
Zie hieronder een foto-impressie en foto’s van de photobooth.

Gastvrije groet namens de feestcommissie,

Chantal, Carine, Mascha, Regy en Marli

#vughterstede #hartvoorgoedleven #gastvrijheid #vught #kerstborrel