Hartenwensen in vervulling

Hartenwensen in vervulling

Vol verwachting wachtten de bewoners af of hun hartenwens in vervulling zou gaan. Dinsdag 2 juli 2019 kwamen leerlingen van groep 8 van de bassischool De Avonturier naar Woonzorgcentrum Theresia om tien bewoners te verrassen.

Bewoners konden van tevoren hun hartenwens indienen en uit de vele inzendingen werden tien wensen getrokken. Een van de gelukkigen was mevrouw Visscher- Tegelaar. Leerlingen Sem en Joey reikten haar prijs uit. Haar wens was een uitstapje naar de Beekse Bergen of de zandsculpturen in Garderen of de vlinderpracht en orchideeën in Huiskamp. Ook mevrouw Van Vliet werd in het zonnetje gezet. Leerlingen Zara en Elise reikten het certificaat uit waarmee zij samen met haar dochter een vaartocht gaat maken op de Binnendieze in Den Bosch. Andere wensen waren onder meer om nog een keertje naar Domburg te gaan om herinneringen aan de zomervakanties met de kinderen op te halen, een dagje naar het strand en nog eens op forellen vissen.

Vooraf aan de uitreikingen, traden circa dertig leerlingen van De Avonturier op en zongen liedjes uit hun afscheidsmusical ‘Gewoon super’. Zij hadden daar samen met nog eens dertig medeleerlingen, vanaf maart super hard op gerepeteerd. Het resultaat mag er wezen. Zij zongen en dansten vol passie en energie. Na afloop stond er een lekkere traktatie voor hen klaar. Carine van Ewijk, activiteitenbegeleiding Vughterstede, bedankte iedereen die aan deze gezellige middag hebben meegewerkt en wenste de leerlingen veel plezier op hun nieuwe school. ‘En als jullie nog eens een snuffelstage willen doen, dan kan dat hier bij ons’, aldus Carine. Ook veel dank aan de Riki Stichting die de vervulling van deze wensen financieel mogelijk maakt dankzij haar jaarlijkse ‘Zomerhartenwensenactie’ !