Familiedag afdeling Mariënhof

Familiedag afdeling Mariënhof

Familiedag afdeling Mariënhof, Wzc Theresia

Als de lente komt… vieren we dat maar wat graag samen met onze bewoners van afdeling Mariënhof/Woonzorgcentrum Theresia en hun familie. Voor deze gezellige familiedag organiseerden we een voorjaarmarkt op zaterdag 22 april 2023. Het plan was om dat te doen in de mooie binnentuin, maar het weer zat niet helemaal mee. Daarom werd plan B uit de kast getrokken en de diverse kraampjes uitgestald in de lange gang. Daar konden ook de prachtige schilderijen, gemaakt door de bewoners, bewonderd worden.
In de activiteitenruimte stond de koffie en thee met een heerlijke wafel met slagroom en kersen klaar voor alle bezoekers van de markt.
Er was van alles te zien en te koop, alles eigengemaakt: babybornkleding, gehaakte knuffels, sieraden, sleutelhangers, mandjes, kaarten, zoals gepunnikte kaarten, naamcirkels, creatieve cadeauartikelen en explosieboxen. Te veel om alles op te noemen.
Een gastvrouw demonstreerde hoe ze met Diamond Painting mooie creaties maakt. De kleine opbrengst daarvan schonk ze aan de bewoners om er iets lekkers voor bij de koffie te kopen. Hoe lief is dat!

Met grote interesse van onze bewoners en gasten werden de spullen bekeken en was er volop te vertellen. Het was een heel geslaagde dag met een grote opkomst. Hartelijk dank aan iedereen die deze dag heeft geholpen: familie, vrijwilligers en collega’s.

@karinboll @anjavandenkieboom @ammyscraftsnl @handmadebysmoon @punnik.byanne @kaartjes.van.angeli @mrs_vanbeilen @studio_mups @antoniabruurmijn

#vughterstede #hartvoorgoedleven #wzctmariënhof #gastvrijvughterstede #familieparticipatie #samenvooruit #vught

www.vughterstede.nl

Volg ons ook op onze socials!