Dag van de vrijwilliger 2022

Dag van de vrijwilliger 2022

Onze vrijwilligers zijn voor Vughterstede heel belangrijk. Samen een spelletje spelen, even naar buiten, helpen bij de dagelijkse bezigheden of gewoon een praatje maken. De vrijwilliger zorgt voor momenten van klein geluk en grote waarde. Zo gaan we samen vooruit om onze ouderenzorg beschikbaar én betaalbaar te houden voor iedereen. Zodat onze ouderen kunnen blijven genieten van een fijne oude dag, zoveel mogelijk zoals thuis.

Als dank voor al hun inzet dit jaar vieren we samen met onze vrijwilligers de Dag van de vrijwilliger 2022. Het feestthema is ‘Klein geluk’.
Heerlijk genieten van een verzorgde middag met koffie en lekker en een proeverij van diverse gerechtjes. Ook ontvangen zij een attentie voor een beetje klein geluk thuis.
Ook dit jaar hebben we jubilarissen. Zij zijn allemaal 12,5 jaar vrijwilliger bij Vughterstede. Daarom worden zij vandaag extra in het zonnetje gezet. Voor Tafeltje-Dekje zijn dat: Ineke Timmermans, Ton v.d. Veerdonk en Johan van Wanrooij (Al jaren verricht Johan daarnaast ook allerlei werkzaamheden en activiteiten voor de seniorenwoningen en organisatie). Voor Woonzorgcentrum Theresia: Jo Beekman en Jo van Dinther. Voor Huize Elisabeth: W. van Dielen en Piet Laarhoven. En voor de mantelzorgondersteuning is dat Gerrie Vastenburg.

Bedankt voor alles!
Dank ook namens de coördinatoren vrijwilligers: Marie-Louise Oerlemans (Woonzorgcentrum Theresia), Sylvia Brouwers (Huize Elisabeth), Annemieke Verhoeven (Tafeltje-Dekje) en Marianne van Boxtel (ondersteuning mantelzorg). Marli van den Ende (hoofd gastvrijheid): “Wat fijn dat we vandaag weer bij elkaar kunnen zijn om u in het zonnetje te kunnen zetten. De afgelopen jaren was dat op deze manier niet mogelijk vanwege corona. Er zijn vandaag bijna 150 vrijwilligers aanwezig. Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw inzet. Daarom hebben we vandaag een bijzonder programma samengesteld om deze Dag van de vrijwilliger met u te vieren.’

Warme groet namens de raad van bestuur, medewerkers en bewoners van Vughterstede.

Zie hieronder een foto-impressie van deze viering.

#hartvoorgoedezorg #vrijwilligers #dagvandevrijwilliger2022 #gastvrijheid