CZ Verwenzorgprijs gewonnen!

CZ Verwenzorgprijs gewonnen!

Hoera! Dagbesteding De Lindetuin Huize Elisabeth is in de prijzen gevallen!

Gerdy Verstegen, Sandra Bosch en Linda van Ooijen, vaste gezichten van Dagbesteding De Lindetuin in Huize Elisabeth, deden mee aan de prijsvraag van het CZ Fonds.

 “Afgelopen jaar hebben we ten gevolge van corona onze cliënten vaak niet datgene kunnen bieden waar zij behoefte aan hadden. We zijn zelfs dertien weken gesloten geweest en werden beperkt in de mogelijkheden naar de cliënten toe.” Het drietal wilde daarom voor de cliënten die deze periode hebben meegemaakt iets extra’s doen.

De jury van de CZ Verwenzorgprijs was positief verrast over het idee van Gerdy, Sandra en Linda en waardeerde dit met een mooie prijs, bestaande uit een bijdrage van 600 euro. Dankzij deze gulle bijdrage van het CZ Fonds kunnen de cliënten nu rekenen op een heerlijke barbecue verzorgd door grillmaster Jelmer van ‘Alles voor de Smaak”.  https://allesvoordesmaak.nl/. “We zijn nu nog volop aan het voorbereiden, maar waarschijnlijk zal deze activiteit in oktober plaatsvinden.”

De CZ Verwenzorgprijs is bedoeld voor initiatieven die zijn gericht op het aandacht geven en verwennen van mensen die het door de coronamaatregelen extra moeilijk hebben gehad. “Samen een ijsje halen, kaarten schrijven aan familie of met de voeten in een lekker voetenbadje? Het is de kunst om dit soort verwennerijen te bedenken en op een veilige, ‘coronaproof’ manier uit te voeren”, aldus het CZ Fonds. https://www.cz.nl/
Ook hartelijk dank aan Joke Zwanikken-Leenders als grondlegger, ambassadeur en drijvende kracht achter de Verwenzorg.

Dagbesteding De Lindetuin ontvangt zelfstandig wonende ouderen, voor een of meerdere dagen per week, afhankelijk van de indicatie. Deelname aan de dagbesteding draagt bij om de ouderen zo lang mogelijk in hun eigen woon-/leefomgeving te laten verblijven. De dagbesteding is open van maandag tot en met vrijdag van 9.15 uur tot 16.15 uur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de dagbesteding? Neemt u dan contact op met Gerdy, Sandra of Linda. Telefoon: (073) 658 33 84 of e-mail: dagbesteding@vughterstede.nl.

#hartvoorgoedezorg #dagbesteding #CZFonds #verwenzorgprijs