Campingdagen

Vakantiegevoel tijdens campingdagen


Drie dagen lang was de binnentuin van Woonzorgcentrum Theresia omgetoverd tot een gezellige camping, compleet met tenten, parasols, ligbedden en zitjes. Kinderen uit de buurt bezochten de camping en vermaakten zich in de zandbak, met de bellenblaas en badminton. Als grote verrassing kwam ook krokobil van Laco Feel Fit Center Vught op bezoek. Daar wilden jong en oud wel mee op de foto. Voor het muzikale vermaak zorgden troubadour Leo de Vlieger en accordeonist Toine van der Krabben. De gasten werden zelf aan het werk gezet om muziek te maken tijdens de workshops trommelen en djembe. De inwendige mens werd uiteraard niet vergeten. Medewerkers van het restaurant voor de gelegenheid verkleed in vrijetijdskleding) verwenden iedereen met een lekker kopje koffie, appeltaart en een hapje en een drankje. Lekkere waterijsjes en het ijs van ijscokar Lavinea zorgden voor een aangename verkoeling onder het warme zonnetje.

De campingdagen werden afgesloten met een heerlijke saté-bbq, verzorgd door keurslager Jacobs Vught, een een frisse bowl.

De organisatie was in handen van Welzijn Vughterstede. Voor de bewoners van Huize Elisbeth hebben we binnenkort ook een gezellige vakantie-activiteit in petto.

#hartvoorgoedezorg