Bewoners krijgen paaspakket

Bewoners krijgen paaspakket

Op woensdag 17 april werden paaspakketten van de Riki Stichting uitgedeeld aan onze bewoners en cliënten van de verzorgingsappartementen, de verpleegzorg, de aanleunwoningen, de vaste bezoekers van het Ontmoetingsuur, de biljartclub en de vaste gebruikers van onze restaurants.

In restaurant ’t Engeltje in Huize Elisabeth waren alle tafels bezet, het was er gezellig druk. Leerlingen van groep 3 van basisschool De Springplank kregen allemaal een hardgekookt ei om die vervolgens samen met ‘de opa’s en oma’s om te toveren tot een paasei. Daarna werd het eerste pakket uitgereikt aan mevrouw van Santvoort door Mirre (die jarig was!) en wethouder Saskia Heijboer.

Ook in Woonzorgcentrum Theresia werd er volop geschilderd en gekleurd door de vierjarigen van basisschool De Avonturier, samen met de bewoners die er zichtbaar schik in hadden. Onze slagwerkgroep ‘Samen aan de slag’ zorgde, onder leiding van docent Ben van Kuppeveld, voor het muzikale vermaak. Het eerste paaspakket werd uitgereikt aan mevrouw Janssen door twee leerlingen en wethouder Toine van de Ven. Na de eerste uitreikingen deelden de kinderen de overige paaspakketten uit.
Zo werd het een heel mooie, gezamenlijke activiteit waarbij oud en jong elkaar goed helpen. Wat een mooie traktatie was het weer, bedankt Riki Stichting!