Verpleegkundige met extra uitdaging

Verpleegkundige met extra uitdaging
(28 uur, schaal 45)

Op Elisabeth zijn we voor onze verpleeg- en verzorgingsafdeling op zoek naar een nieuwe collega Verpleegkundige. In deze uitdagende functie ben je niet alleen meewerkend op de afdeling, maar ben je ook ondersteunend aan onze kwaliteitsverpleegkundige. Een leuke functie met extra uitdaging! Past dit bij jou?

Jouw werkweek:

In jouw werkweek lever je persoonsgerichte zorg én heb je aandacht voor het welzijn van onze bewoners. Met jouw betrokkenheid en eigen inbreng kun jij het verschil maken voor onze bewoners. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen, het gezellig hebben en goede zorg ontvangen. Een normale dag, denkend vanuit mogelijkheden, persoonsgericht op welzijn: dat is wat we willen! Daarnaast ondersteun je onze kwaliteitsverpleegkundige met complexe zorg en draag je mede zorg van het verder ontwikkelen van het team.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die graag meedenkt en enthousiast deel kan nemen aan onze individueel verpleegkundig overleggen (IVO). Je hebt voldoende vakinhoudelijke kennis in huis en beschikt over een helicopterview. Door onze kleinschaligheid zijn er korte lijntjes en kan er snel geschakeld worden. Je ziet uitdagingen in het ondersteunen van de kwaliteitsverpleegkundige in projecten.

De teams op Elisabeth bestaat uit 2 verpleegafdelingen (zo’n 15 collega’s) met beide 17 bewoners. En een grote verzorgingsafdeling verdeeld over 3 etages in het totaal werken daar zo’n 40 collega’s verdeeld over de verdiepingen er is plek voor 50 bewoners.

Wil jij echt iets betekenen voor onze bewoners en collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen:

 • MBO-diploma Verpleegkundige;
 • Geldige BIG-registratie;
 • Kennis van ouderzorg is een pré;
 • Je weet collega’s mee te nemen in de ontwikkelingen en te overtuigen;
 • Je kan goed samenwerken;
 • BHV of bereidheid om deze te volgen;
 • Flexibele inzetbaarheid.  

Vughterstede in het kort:
We zitten in Vught en zijn heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een salaris van maximaal €3.575 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 45, salarispeil 1 maart 2023) afhankelijk van jouw opleiding en ervaring;
 • Mogelijkheid tot een direct vast dienstverband;
 • Dienstverband van gemiddeld 28 uur (24 uur meewerkend op de afdeling en 4 uur ondersteunend aan de kwaliteitsverpleegkundige;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Bedrijfsfitness Nederland
 • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een fijne organisatie.

Lijkt het je leuk ons team te versterken?

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marieke Hamers (Locatiemanager Elisabeth) 06-21310747 bereikbaar tot en met 3 augustus. Vanaf 4 augustus met Carla Remmers (Locatiemanager Theresia), 073-6581199.

Je motivatie en CV stuur je per email aan sollicitaties@vughterstede.nl. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.