Activiteiten

Activiteiten
Wijkpunt
Tabletles
Sport & Spel
Winkel

Ontmoeten en activiteitenDagelijks staan er gezellige activiteiten op het programma. Of je nu van muziek houdt, van een film kijken, een spelletje doen, een kopje koffie drinken of lekker eten: er is altijd wel wat te doen.

Vraag onze welzijnsmakelaars naar de mogelijkheden van deelname.
Wij verwelkomen u graag en wensen u alvast een fijne middag of avond bij Vughterstede.


Culinair, muzikaal en sociaal

U kunt deelnemen aan de maandelijkse activiteiten: culinair, muzikaal, sport en spel en sociale activiteiten. Vraag onze welzijnsmakelaars naar de mogelijkheden.
Voor een gezellig kopje koffie met leeftijdsgenoten uit de wijk, maar ook daarbuiten kunt u wekelijks deelnemen aan het ontmoetingsuur. Hier kunt u vrijblijvend binnenlopen.

Wilt u graag genieten van een heerlijke warme maaltijd dan kunt gaan Uit eten bij Vughterstede, of de Thema-dineravonden (op uitnodiging).

Zie op deze website de activiteitenoverzichten van Vughterstede.


Locaties
De activiteiten worden gehouden in de gezellige restaurants van Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia, waar u gastvrij wordt ontvangen door medewerkers van het restaurant en de activiteitenbegeleiding.

Prijzen
Met een lage entreeprijs en soms gratis (hangt af van de activiteit) en consumpties tegen een schappelijke prijs hoopt Vughterstede voor iedereen een aantrekkelijke en toegankelijke ontmoetingsplaats te zijn.

Vervoer
Heeft u geen vervoer, dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Seniorenbus Vught. Telefoon: 073-711 3191.