Activiteiten

Activiteiten
Wijkpunt
Tabletles
Sport & Spel
Wetenstijd
Winkel
Vughterstede kijkt terug
Na een roerig jaar zijn deze versoepelingen ook binnen Huize Elisabeth, Woonzorgcentrum Theresia en bij de thuiszorg duidelijk zichtbaar. Er wordt weer genoten van activiteiten, muziek, beweging en ook de vertrouwde bingo is weer gestart. De deuren zijn weer geopend voor bezoekers van buitenaf.
Herdenkingsdag
Tijdens twee indrukwekkende bijeenkomsten op 1 juli 2021 stonden we samen met onze bewoners stil bij wat iedereen overkwam tijdens de coronaperiode. In de vorm van verhalen, dans en muziek voelden iedereen zich met elkaar verbonden door de herinneringen aan een emotionele en intensieve tijd.

Ontmoeten en activiteiten


U bent van harte welkom!
De deuren van Vughterstede staan wijd open voor alle buurtgenoten en senioren uit Vught! Komt u ook?


Dagelijks staan er gezellige activiteiten op het programma, waaraan alle senioren uit Vught kunnen deelnemen. Of u nu van muziek houdt, van een film kijken, een spelletje doen, een kopje koffie drinken of lekker eten: er is altijd wel wat te doen naar uw gading.


Neemt u gerust uw dochter/zoon, kleinkind, buurvrouw of andere bekende mee. Er is voor iedereen plaats.
Wij verwelkomen u graag en wensen u alvast een fijne middag of avond bij Vughterstede!


Culinair, muzikaal en sociaal

U kunt deelnemen aan de maandelijkse activiteiten. In de Evenementenkalender op deze website vindt u het overzicht van alle activiteiten: culinair, muzikaal, sport en spel, sociale activiteiten.
Voor een gezellig kopje koffie met leeftijdsgenoten uit de wijk, maar ook daarbuiten kunt u wekelijks deelnemen aan het ontmoetingsuur.

Wilt u graag genieten van een heerlijke warme maaltijd dan kunt gaan Uit eten bij Vughterstede, deelnemen aan Wetenstijd of de Thema-dineravonden (op uitnodiging).

Ga naar de Kalender voor het overzicht van alle evenementen bij Vughterstede.


Locaties
De activiteiten worden gehouden in de gezellige restaurants van Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia, waar u gastvrij wordt ontvangen door medewerkers van het restaurant en de activiteitenbegeleiding.

Prijzen
Met een lage entreeprijs en soms gratis (hangt af van de activiteit) en consumpties tegen een schappelijke prijs hoopt Vughterstede voor iedereen een aantrekkelijke en toegankelijke ontmoetingsplaats te zijn.

Vervoer
Heeft u geen vervoer, dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Seniorenbus Vught. Telefoon: 073-711 3191.