Seniorenwoningen Huize Elisabeth

Seniorenwoningen Huize Elisabeth

Seniorenwoningen Huize Elisabeth

Bij Huize Elisabeth bevinden zich 76 seniorenwoningen. Deze zijn in 2010 en 2012 geheel gerenoveerd. Het is er aangenaam en comfortabel wonen.


De seniorenwoningen nabij Huize Elisabeth bevinden zich aan de Kerkstraat en de Kapellaan in het centrum van Vught. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en eetgelegenheden. De woningen, die dateren van de jaren 70, zijn tussen 2010 en 2012 gerenoveerd. Zij liggen gedeeltelijk aan de tuinzijde en gedeeltelijk aan de straatzijde.

Aan de Kerkstraat liggen 64 twee kamer seniorenwoningen. Aan de Kapellaan heeft Vughterstede 12 aanleunwoningen, waarvan er zes beschikken over drie kamers. De woningen aan de Kapellaan hebben een prachtig uitzicht op het Sint Elisabethpark.

Wat is een seniorenwoning?

Een seniorenwoning is een gelijkvloerse woning die geschikt is voor bewoners die zelfstandig willen wonen en zorg nodig hebben. De woningen zijn geschikt voor bewoners die afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel.

seniorenwoningen grenzen aan een woonzorgcentrum waardoor de bewoners gemakkelijk gebruik kunnen maken van de daar aanwezige voorzieningen, zoals een restaurant, het activiteitenaanbod en de winkel.

Typen seniorenwoningen

U kunt hieronder de verschillende type woningen terugvinden en de plattegronden downloaden. Deze plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorg- en Woonbemiddeling Vughterstede. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel naar: 073-658 1177
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl