Aanleunwoningen Huize Elisabeth

Aanleunwoningen Huize Elisabeth

Aanleunwoningen Huize Elisabeth

Bij Huize Elisabeth bevinden zich 76 aanleunwoningen. Deze zijn in 2010 en 2012 geheel gerenoveerd. Het is er aangenaam en comfortabel wonen met, als dat nodig is, de zekerheid van zorg dichtbij.


De aanleunwoningen nabij Huize Elisabeth bevinden zich aan de Kerkstraat en de Kapellaan in het centrum van Vught. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en eetgelegenheden. De woningen, die dateren van de jaren 70, zijn tussen 2010 en 2012 gerenoveerd. Zij liggen gedeeltelijk aan de tuinzijde en gedeeltelijk aan de straatzijde.

Aan de Kerkstraat liggen 64 twee kamer aanleunwoningen. Aan de Kapellaan heeft Vughterstede 12 aanleunwoningen, waarvan er zes beschikken over drie kamers. De woningen aan de Kapellaan hebben een prachtig uitzicht op het Sint Elisabethpark.

Wat is een aanleunwoning?

Een aanleunwoning is een gelijkvloerse woning die geschikt is voor bewoners die zelfstandig willen wonen en zorg nodig hebben. De woningen zijn geschikt voor bewoners die afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel.

Aanleunwoningen grenzen aan een woonzorgcentrum waardoor de bewoners gemakkelijk gebruik kunnen maken van de daar aanwezige voorzieningen, zoals een restaurant, het activiteitenaanbod en de winkel.

Typen aanleunwoningen

U kunt hieronder de verschillende type appartementen terugvinden en de plattegronden downloaden. Deze plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorg- en Woonbemiddeling Vughterstede. Zij staat u graag te woord tijdens het telefonisch spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Bel naar: 073-658 1177
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl