Seniorenwoningen huren nabij Huize Elisabeth

Seniorenwoningen Huize Elisabeth

Seniorenwoningen huren
nabij Huize Elisabeth

Bij Huize Elisabeth bevinden zich 76 seniorenwoningen. Deze zijn in 2010 en 2012 geheel gerenoveerd. Het is er aangenaam en comfortabel wonen.


De seniorenwoningen nabij Huize Elisabeth bevinden zich aan de Kerkstraat en de Kapellaan in het centrum van Vught. Op loopafstand bevinden zich diverse winkels en eetgelegenheden. De woningen, die dateren van de jaren 70, zijn tussen 2010 en 2012 gerenoveerd. Zij liggen gedeeltelijk aan de tuinzijde en gedeeltelijk aan de straatzijde.

Aan de Kerkstraat liggen 64 tweekamerseniorenwoningen. Aan de Kapellaan heeft Vughterstede 12 seniorenwoningen, waarvan er zes beschikken over drie kamers. De woningen aan de Kapellaan hebben een prachtig uitzicht op het Sint Elisabethpark.

Wat is een seniorenwoning?

Een seniorenwoning is een gelijkvloerse woning die geschikt is voor bewoners die zelfstandig willen wonen en zorg nodig hebben. De woningen zijn geschikt voor bewoners die afhankelijk zijn van een rollator of rolstoel.

seniorenwoningen grenzen aan een woonzorgcentrum waardoor de bewoners gemakkelijk gebruik kunnen maken van de daar aanwezige voorzieningen, zoals een restaurant, het activiteitenaanbod en de winkel.

Typen seniorenwoningen

U kunt hieronder de verschillende type woningen terugvinden en de plattegronden downloaden. Deze plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Thuiszorg en diensten bij u thuis

Vughterstede biedt tal van mogelijkheden waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen en de eigen regie over uw leven kunt behouden.
Als u merkt dat niet alles meer vanzelfsprekend gaat door een aandoening of het ouder worden dan kunt u bij Vughterstede zorg en diensten aanvragen.
Welke zorg en diensten u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke situatie.

Denkt u dat u bijvoorbeeld thuiszorg nodig heeft, dan kunt u dat aanvragen bij onze Thuiszorg Vughterstede. Een wijkverpleegkundige van Vughterstede komt vervolgens bij u thuis. Samen met u en (eventueel) uw naaste(n) bespreekt zij welke vorm van zorg u nodig heeft. Als tijdens het gesprek blijkt dat u ook nog wel andere hulp kunt gebruiken, wordt dat ook besproken.

Of gaat bijvoorbeeld het bereiden van een maaltijd niet meer zo goed, dan kunt u bijvoorbeeld Tafeltje-Dekje aanvragen bij Vughterstede. Ook een vast thuismaatje van Samen Thuis kan u in die situatie helpen door bijvoorbeeld samen boodschappen te doen en/of samen de maaltijd te bereiden. Ook samen gezellig eten na de bereiding is ook een mogelijkheid.

U ziet dat er veel mogelijk is.
Hieronder een overzicht met de mogelijkheden .

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Zorg- en Woonbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl