Welkom!


WELKOM

Zoek je een leuke baan of stageplaats? Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij contact met je op!

  Wat leuk dat wij jou gaan ontmoeten !

  Ben je nog op zoek naar een stageplaats of denk je na over een overstap naar BBL (werken, één dag school en een goed salaris)?

  Als je al een opleiding tot zorgprofessional volgt, bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Als stagiair krijg je alle ruimte om mee te kijken en te leren. Er zijn mogelijkheden van niveau 1 tot en met niveau 6.

  We werken samen met opleidingen in de regio en we hebben afspraken gemaakt met verschillende aanbieders. Als BOL-stagiair(e) word je bij ons dus ‘klaargestoomd’ voor het echte werk.

  Heb je interesse in een BBL-leerplek of ben je op zoek naar stagemogelijkheden voor een BOL-opleiding? Mail dan naar: sollicitaties@vughterstede.nl.

  Naast zorgplaatsen kan je bij ons ook terecht voor een stage op het gebied van horeca, administratie of ICT.

  Wil je graag stage lopen bij Vughterstede? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Opleidingen via telefoonnummer (073) 6581199. Of mail naar: opleidingen@vughterstede.nl.

  Bekijk hier al onze vacatures Werken bij Vughterstede – Stichting Vughterstede

  (Bij)baantje gezocht?

  Direct een bijbaan in de zorg en salaris ontvangen? Tijdens het volgen van een (zorg)opleiding zijn er verschillende mogelijkheden! Of ben je op zoek naar een vaste baan? Check onze vacatures op onze website Vacatures – Stichting Vughterstede

  Neem gerust contact met ons op. Telefoonnummer 073-6581199 of mail naar: sollicitaties@vughterstede.nl.