Welkom!


WELKOM


Hoi, ik ben Jeroen Wisman.

Ik werk alweer 9 jaar bij Vughterstede op de afdeling HR.

Ik vind Vughterstede een fijne organisatie met fijne collega’s!

Wie ben jij?

Zoek je een leuke baan of stageplaats? Laat je gegevens hier achter, dan neem ik contact met je op!

  Wat leuk dat ik jou ga ontmoeten !

  Ben je nog op zoek naar een stageplaats of denk je na over een overstap naar BBL (werken, één dag school en een goed salaris)?

  Als je al een opleiding tot zorgprofessional volgt, bieden wij jou de mogelijkheid om bij ons stage te lopen. Als stagiair krijg je alle ruimte om mee te kijken en te leren. Er zijn mogelijkheden van niveau 1 tot en met niveau 6.

  We werken samen met opleidingen in de regio en we hebben afspraken gemaakt met verschillende aanbieders. Als BOL-stagiair(e) word je bij ons dus ‘klaargestoomd’ voor het echte werk.

  Heb je interesse in een BBL-leerplek of ben je op zoek naar stagemogelijkheden voor een BOL-opleiding? Mail dan naar: sollicitaties@vughterstede.nl.

  Naast zorgplaatsen kan je bij ons ook terecht voor een stage op het gebied van horeca, administratie of ICT.

  Wil je graag stage lopen bij Vughterstede? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jeroen Wisman via telefoonnummer (073) 6581199. Of mail naar: opleidingen@vughterstede.nl.

  (Bij)baantje gezocht?

  Direct een bijbaan in de zorg en salaris ontvangen? Tijdens het volgen van een (zorg)opleiding zijn er verschillende mogelijkheden! Of ben je op zoek naar een vaste baan? Check onze vacatures op onze website www.vughterstede.nl/werken-bij/vacatures/

  Neem gerust contact met mij op. Telefoonnummer 06-50172607 of mail naar: sollicitaties@vughterstede.nl.