Uw mening

Uw mening

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen over de zorg met elkaar delen. Het is een website van Patiëntenfederatie Nederland van patiënten voor patiënten. De waarderingen laten zien hoe mensen zorg ervaren.

Voor Patiëntenfederatie Nederland is ZorgkaartNederland een manier om patiënten een stem en daarmee ook invloed te geven. Want in de zorg gaat het om u.

Het kost niet veel tijd om uw waardering te geven. Op het waarderingsformulier geeft u cijfers en beschrijft u in het kort uw ervaring. Vughterstede gebruikt deze informatie om de zorg verder te kunnen verbeteren.

Klik op een van de hiernaast staande waarderingsformulieren om uw mening te geven.

Hartelijk dank voor uw medewerking!


Complimenten, suggesties en klachten

Graag horen wij van u hoe u onze dienstverlening ervaart. Dat geldt voor complimenten, maar zeker ook voor uw suggesties en klachten. Want hiermee helpt u ons om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening verder te verbeteren.

U kunt uw mening natuurlijk rechtstreeks aan onze medewerkers vertellen. Maar u kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen. Wij zorgen dat het bij de juiste medewerker of afdeling terechtkomt.

Voor informatie over het indienen van de klacht kunt u onze klachtenbrochure raadplegen.