Woonzorgcentrum Theresia

Locatie

Woonzorgcentrum Theresia
Molenrijnselaan 48

Datum

16 mrt 2019

Tijd

14:00 - 17:00

Labels

Woonzorgcentrum Theresia

Open Dag

Kom ook naar de Open dag van Zorg en Welzijn!

Zaterdag 16 maart 2019, tussen 14.00 en 17.00 uur, kunt u een kijkje nemen in Woonzorgcentrum Theresia, Molenrijnselaan 48 in Vught. Deze middag kunt u kennis maken met de zorg, het wonen, de activiteiten en de diensten van Vughterstede. Bezoek de informatiemarkt, doe mee met de rondleidingen en kom genieten van onze proeverij.

Ontvangst
U wordt met een drankje gastvrij ontvangen door onze medewerkers, maar ook het duo ‘Annie en Toos’ heten u van harte welkom! In het restaurant zorgt Troubadour Leo de Vlieger voor de muzikale omlijsting en wordt u een lekker kopje koffie met lekkernijen aangeboden. Vanuit de stand Tafeltje-Dekje worden heerlijke warme gerechtjes uitgeserveerd. Deze aangeboden consumpties zijn gratis.

Informatiemarkt en rondleidingen
Op de informatiemarkt staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven over onder andere het traject van indicatiestelling tot en met de verhuizing naar een verzorgings- of verpleegappartement, het wonen in een aanleunwoning of seniorenappartement, de zorg- en dienstverlening, de welzijnsactiviteiten voor bewoners, maar ook voor de wijk, de maaltijdvoorziening uit onze eigen keuken, Personenalarmering, Thuiszorg Vughterstede en Huishoudelijke thuiszorg Vughterstede, Dagbesteding ‘De Lindetuin’, respijtzorg en tijdelijk verblijf, palliatieve zorg en geriatrie en gerontologie. Ook kunt u informatie krijgen over mantelzorgondersteuning en vrijwilligerswerk.
Bent u op zoek naar werk en/of een opleiding in de zorg. Wilt u als zij-instromer aan de slag? De afdelingen Personeelszaken en Opleidingen informeren u graag over de mogelijkheden.

Tijdens de rondleidingen kunt u een kijkje nemen in het Woonzorgcentrum Theresia en een verzorgingsappartement en een aanleunwoning bezichtigen.

Van harte welkom!
Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 maart om kennis te maken met Vughterstede in al haar facetten. Loop gerust binnen tussen 14.00 uur en 17.00 uur. We heten u alvast van harte welkom! Kijk hier voor het programma.