Seniorenwoningen huren nabij Woonzorgcentrum Theresia

Seniorenwoningen Woonzorgcentrum Theresia

Seniorenwoningen huren
nabij Woonzorgcentrum Theresia

De seniorenwoningen nabij Woonzorgcentrum Theresia bevinden zich aan de Molenrijnselaan en de Merpatistraat in Vught Zuid. Op loopafstand bevindt zich een grote diversiteit aan winkels aan het Moleneindplein. De seniorenwoningen dateren, net zoals het zorgcentrum, van mei 2008.


Aan de Merpatistraat bevinden zich 36 seniorenappartementen. Aan de Molenrijnselaan zijn 81 seniorenwoningen gesitueerd, waarvan 30 met drie kamers.

U kunt hieronder de verschillende type woningen terugvinden en de plattegronden downloaden. Deze plattegronden zijn slechts om u een indruk te geven; aan de tekeningen en de aangegeven maten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Thuiszorg en diensten bij u thuis

Vughterstede biedt tal van mogelijkheden waardoor u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen en de eigen regie over uw leven kunt behouden.
Als u merkt dat niet alles meer vanzelfsprekend gaat door een aandoening of het ouder worden dan kunt u bij Vughterstede zorg en diensten aanvragen.
Welke zorg en diensten u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke situatie.

Denkt u dat u bijvoorbeeld thuiszorg nodig heeft, dan kunt u dat aanvragen bij onze Thuiszorg Vughterstede. Een wijkverpleegkundige van Vughterstede komt vervolgens bij u thuis. Samen met u en (eventueel) uw naaste(n) bespreekt zij welke vorm van zorg u nodig heeft. Als tijdens het gesprek blijkt dat u ook nog wel andere hulp kunt gebruiken, wordt dat ook besproken.

Of gaat bijvoorbeeld het bereiden van een maaltijd niet meer zo goed, dan kunt u bijvoorbeeld Tafeltje-Dekje aanvragen bij Vughterstede. Ook een vast thuismaatje van Samen Thuis kan u in die situatie helpen door bijvoorbeeld samen boodschappen te doen en/of samen de maaltijd te bereiden. Ook samen gezellig eten na de bereiding is ook een mogelijkheid.

U ziet dat er veel mogelijk is.
Hieronder een overzicht met de mogelijkheden .


Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Zorg- en Woonbemiddeling. Wij staan u graag te woord.

Bel naar: (073) 658 1199 (optie 3)
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl