Huurwoningen

Huurwoningen

Huurwoningen

Vughterstede bemiddelt bij het aanbod van seniorenwoningen van Stichting Mariënhoven. De woningen liggen in de directe nabijheid van Woonzorgcentrum Theresia in Vught Zuid aan de Molenrijnselaan (81 woningen) en aan de Merpatistraat (36 woningen) en in de directe nabijheid van Huize Elisabeth in het centrum van Vught aan de Kapellaan (12 woningen) en aan de Kerkstraat (76 woningen).

Deze woningen worden verhuurd aan bewoners die het wenselijk vinden om in de nabijheid van het zorgcentrum te wonen om zo nodig direct gebruik te kunnen maken van de diensten en zorg van Vughterstede.

In 2019 wordt het aantal woningen in de nabijheid van Woonzorgcentrum Theresia uitgebreid met 36 seniorenappartementen.


Inschrijven
Om in aanmerking te kunnen komen voor een aanleunwoning dient u ingeschreven te staan bij Vughterstede.

U dient € 10,00 inschrijfgeld te betalen voor elk jaar – of deel van het jaar – waarin u ingeschreven staat. Jaarlijks krijgt u in januari of februari het verzoek om € 10,00 over te maken ter verlenging van uw inschrijving.

U kunt hier het Inschrijfformulier woningzoekende Vughterstede en het begeleidend schrijven inschrijfformulier downloaden.

Het inschrijfformulier kunt u sturen naar Vughterstede, Zorg- en Woonbemiddeling, Molenrijnselaan 48, 5262 TN Vught. Een medewerker van Zorg- en Woonbemiddeling neemt na ontvangst contact met u op.

Bekendmaking
Zodra er een aanleunwoning beschikbaar komt wordt deze woning geadverteerd in Het Klaverblad. U wordt hier tevens op geattendeerd door middel van een e-mail van Zorg- en Woonbemiddeling.

Reageren
Indien u interesse heeft in de woning kunt u uw interesse kenbaar maken door te bellen met Zorg- en Woonbemiddeling of door een e-mail te sturen naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl.

Reageren op een woning is vrijblijvend. Wanneer u een woning krijgt toegewezen, krijgt u de gelegenheid de woning te bezichtigen alvorens deze te accepteren of te weigeren.

Brochure
Vraag naar onze brochure Aanleunwoningen of de brochure Beëindiging van de huurovereenkomst bij Zorg- en Woonbemiddeling Vughterstede door een e-mail te sturen naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Zorg- en Woonbemiddeling Vughterstede. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel naar: 073-658 1177
Of mail naar: zorgenwoonbemiddeling@vughterstede.nl