Hoofd Zorg

Hoofd Zorg (MT-lid)

Geen kopzorgen met een goede Hoofd Zorg! De ouderenzorg staat voor een mooie uitdaging; hoe houden we de zorg beschikbaar en betaalbaar? Als Hoofd Zorg ben je binnen Vughterstede verantwoordelijk voor de divisie zorg, zowel intra- als extramuraal.

Ben jij een verbindende manager die goed is in het faciliteren van collega’s en teams, zodat zij iedere dag het beste uit zichzelf kunnen halen? En wil jij met je collega’s de komende jaren bijdragen aan de maatschappelijke opgave waarvoor de zorg staat bij een toekomstbestendige organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, regionale samenwerking en (digitale) innovatie centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie
Het is jouw taak om de strategie mede op te stellen en te vertalen naar de praktijk, om de locaties en teams (intra- en extramuraal) te faciliteren in de werkzaamheden, maar ook om de beweging die door Vughterstede in is gezet te coördineren en te stimuleren. Je onderschrijft de gedachte van eigen regie en coachend leiderschap. We zoeken iemand die met ons meestuurt; loslaten en niets doen is nu geen optie. Zoveel mogelijk eigen regie faciliteren op basis van kaders die we gezamenlijk opstellen of opgesteld hebben. Je bent zichtbaar, betrokken en een mensen-mens. Je moet kunnen schakelen, want jouw werkzaamheden liggen zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. Je kent de markt en bent op de hoogte van ontwikkelingen en speelt hier op in.

Je bent lid van het managementteam, bent verantwoordelijk voor 2 locaties, 4 wijkteams en voor onze activiteiten op het gebied van mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en dagbesteding.

Wij vragen:

 • Academisch denk- en werkniveau / minimaal HBO+ diploma;
 • Meerdere jaren werkervaring ineen hogere managementfunctie, waarin je ervaring hebt opgedaan met het begeleiden van veranderprocessen en het aansturen van (zelfstandige) zorgprofessionals;
 • Gezien de formatie en de opgave gaat onze sterke voorkeur uit naar een persoon met  leidinggevende ervaring binnen de extramurale zorg.

Wat hebben wij te bieden?

 • Salaris volgens CAO-VVT, schaal 65 / 70 (o.a. afhankelijk van ervaring en deskundigheid);
 • Jaarcontract, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband;
 • Minimaal 32 u per week/maximaal 36 u per week
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Je krijgt een laptop en telefoon tot je beschikking;
 • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een dynamische organisatie waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Waarom Vughterstede?

In Vught is Vughterstede dé aanbieder van ouderenzorg. Wij zijn een warme gemeenschap van cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Vanuit onze locaties Theresia en Elisabeth en onze wijkteams zetten we ons van harte in voor het welzijn van de ouder wordende mens.

Wij geloven in de individuele krachten en kwaliteiten van onze mensen. Door deze te verenigen staan we sterk. Zo werken we allemaal samen vóór de cliënt en mét de cliënt. Wij werken vanuit onze vier kernwaarden:

 • Wij hebben oog voor elkaar;
 • We laten ruimte voor eigen regie;
 • We maken afspraken en zijn daarop aan te spreken;
 • We maken het verschil samen.

Interesse in deze uitdagende vacature?
Ben je enthousiast over de functie en ervan overtuigd dat jij en Vughterstede bij elkaar passen? Solliciteer nu, of in ieder geval voor 22 augustus 2022.

Solliciteren doe je, onder vermelding van referentienummer 2022018, door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar sollicitaties@vughterstede.nl. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging.

Heb je nog vragen?

Peggy van der Koelen (Raad van Bestuur) maakt graag tijd voor jou en je vragen. Neem gerust contact op via 073-6581199.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.