Cultuur

Activiteiten

Vughterstede staat bol van activiteiten.
Met veel enthousiasme organiseren onze medewerkers van Welzijn allerlei activiteiten voor onze cliënten. Zij zetten zich dagelijks in om hen een plezierige en zinvolle invulling aan de dag te geven. De activiteiten bestaan uit gezelligheids- en spelactiviteiten, zoals bingo en themadiners. Ook kunt u denken aan muziekactiviteiten, creatieve activiteiten, culturele activiteiten en bewegingsactiviteiten. Op basis van de behoeften en wensen van cliënten wordt het activiteitenprogramma samengesteld.

Vrijwilligers bieden ondersteuning bij diverse activiteiten. Uiteraard is ondersteuning bij activiteiten door familie van de cliënt, in overleg met de welzijnsmedewerker, van harte welkom!

De activiteiten vinden plaats in het restaurant of in de tuin van Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Voor ontmoeten en gezelligheid kunnen cliënten ook terecht in de huiskamers op de afdelingen.

Deelname aan de activiteiten is kosteloos, maar voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Cliënten ontvangen wekelijks het activiteitenoverzicht in hun brievenbus. Het overzicht is ook in te zien bij de receptie, op de informatieschermen en op Bewonersnet. Voor meer informatie bent u welkom bij de medewerkers van Welzijn.

Op deze pagina ziet u een willekeurige impressie van een aantal activiteiten.