Stichting Vughterstede
Vughterstede 

 
Ons (nieuwe) beeldmerk bestaat uit vier hartjes met in het midden verwerkt een plusteken. De vier hartjes staan symbool voor onze producten: zorg, wonen, welzijn en diensten. Ze overlappen elkaar omdat er samenhang bestaat tussen deze producten. De hartjes vormen samen een ‘plus’ omdat we verder gaan dan zorg alleen: samen met de cliënt scheppen we de voorwaarden voor een goed leven.

PAK JE KANS!

Vacatures

Heb jij hart voor de ouderenzorg?

En wil je werken in het leukste ouderenzorgcentrum van Vught en omstreken? Kijk dan snel op onze vacaturesite.

Naast een leuke job met fijne collega's bieden wij gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals fietsplan, laptop/tablet project en opleidingsmogelijkheden.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-VVT.
Kom je met de trein of bus? Onze woonzorgcentra en Thuiszorg liggen daar op loopafstand vandaan.

Wijkpunten Vughterstede

Sinds 29 maart 2018 mogen Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth zich officieel 'Wijkpunt' noemen.
Ook Atletiekvereniging Prins Hendrik, De Vlasborch, De Rode Rik en DePetrus zijn wijkpunten.

Een wijkpunt is de plek in een wijk waar iedereen van harte welkom is voor ontmoeting, eten en drinken, en samen leuke en leerzame activiteiten doen.

Ieder wijkpunt biedt iets anders en kan één of meer functies hebben. Zij geven invulling aan de behoeften van een buurt. De bewoners van de wijk staan hierbij centraal.De wijkpunten van Vughterstede bieden de diensten: Activiteiten, Diensten, Eten, Informatie en advies, Ontmoeting, Rolstoelvriendelijk toilet en Toiletten.

De wijkpunten zijn te herkennen aan het Wijkpuntlogo. De verschillende afbeeldingen onder het logo laten zien wat er allemaal te doen is. In ieder geval is er op alle plekken altijd ruimte voor ontmoeting.

De komende tijd gaan de bestaande punten zich nog verder ontwikkelen en komen er meer wijkpunten bij. Elk wijkpunt is een plek waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Klik hier voor de flyer over de 'Wijkpunten in Vught'.

Klik hier voor de overzichten van de activiteiten in Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth.

 

Gouden Keurmerk

Stichting Vughterstede heeft het Perspekt Gouden Keurmerk voor een kwalitatief goede zorg- en dienstverlening en kwaliteitssysteem.
 

Film over bejegening van ouderen

In opdracht van Stichting Vughterstede is een instructieve film gemaakt over bejegening van ouderen. Deze film is te bestellen. Klik hier voor meer informatie over de film en over de wijze van bestellen.