Stichting Vughterstede

Werken en leren: bij Vughterstede een begrip

 

Leren is ontwikkelen
Leren is telkens een stapje vooruit
Leren is soms ook een stapje terug
Om vervolgens weer verder te kunnen
Leren is een middel om jezelf te belonen met nieuwe verworven kennis

Werken en leren binnen Stichting Vughterstede is werken en leren in een erkende organisatie.

Stichting Vughterstede biedt verschillende mogelijkheden voor een opleiding binnen de verzorging en verpleging. Dit kan als stagiaire van de verschillende BOL-opleidingen (niveau 1 t/m 5) of door je een leerplek te bieden in combinatie met werken in de zorg. Dit zogenaamde BBL-leertraject is mogelijk voor de niveaus 3 en 4.

Het voordeel van een BBL-traject is dat je een salaris verdient en tevens opgeleid wordt tot beroepskracht. Bij het volgen van een BBL-traject is de schooltijd deels werktijd en deels eigen tijd. Tijdens het werk heb je als leerling vrijgestelde uren (BPV uren) om aan opdrachten te werken en vaardigheden te oefenen.

Tijdens jouw BOL-stageperiode of jouw BBL-leertraject krijg je ondersteuning van werkbegeleiders, twee praktijkopleiders en een opleidingscoördinator.

De BBL-leertrajecten worden verzorgd in samenwerking met het Koning Willem 1 College te ’s-Hertogenbosch. Informatie over deze opleidingen kan je vinden op www.kw1c.nl

Als je vooruit wilt, krijg je daar de mogelijkheid voor. Stichting Vughterstede biedt (nieuwe) medewerkers de kans om zich te ontplooien. Aan het bij- en nascholen van vaste medewerkers wordt veel aandacht besteed. Sinds september 2011 beschikt Vughterstede over een eigen Skillslab, waar praktische vaardigheden kunnen worden geoefend en getoetst. Zowel medewerkers als leerlingen en stagiaires mogen hier gebruik van maken.

Heb jij interesse in een opleiding? Ligt jouw hart in de zorg en wil je nadere informatie over opleiding- en stagemogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Wil je solliciteren? Heb je al plannen om je opleiding binnen Vughterstede te volgen? Schrijf dan een sollicitatiebrief naar:

Stichting Vughterstede
t.a.v. mw. D. Peters
Molenrijnselaan 48
5262 TN Vught
Telefoonnummer (073) 658 11 99
of mail naar: opleidingen@vughterstede.nl