Stichting Vughterstede

Uit eten bij Vughterstede: smakelijk én gezellig !

 

Genieten van een warme maaltijd!

Zeven dagen per week kunt u terecht in de restaurants van Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth in Vught.

Dagelijks wordt hier om 12.00 uur een smaakvolle en gezonde warme maaltijd geserveerd. Tot 13.00 uur kunt u hier genieten van een heerlijk 3-gangendiner. En als u liever wat minder eet, kunt u natuurlijk ook kiezen voor 1- of 2-gangenmenu. U kunt dit van tevoren beslissen, want de keuze heeft u eerder al gemaakt door het invullen van de wekelijkse keuzemenulijst.

Dagelijks vers bereid
De warme maaltijden worden iedere dag vers bereid in de keuken van Huize Elisabeth. Al vroeg in de ochtend, om 7.00 uur, staat de keukenbrigade paraat om de maaltijden te bereiden. Deze moeten vóór het eind van de ochtend klaar staan om te worden vervoerd naar de twee restaurants en naar de gebruikers van Tafeltje-Dekje. Vughterstede streeft ernaar om dagelijks voor u een gezonde en gevarieerde, maar bovenal een smakelijke maaltijd op tafel te zetten.

Aanmelden en betalen
Als u voor de eerste keer gaat eten in het restaurant, meldt u zich dan minimaal een dag van tevoren aan. U ontvangt dan een aanmeldformulier, waarop u aangeeft op welke dagen u komt eten en of u een dieet heeft.

De betaling wordt geregeld door middel van een automatische incasso. De prijs van een 3-gangenmenu bedraagt € 8,30. Als u kiest voor een 1- of 2-gangenmenu betaalt u per gang: voorgerecht € 1,25 -  hoofdgerecht € 6,00 -  dessert € 1,25.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de receptie van Woonzorgcentrum Theresia: telefoon: (073) 658 11 9 of Huize Elisabeth: telefoon: (073) 658 33 99.

Afhankelijk van onder andere uw inkomen kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten. Meer informatie kunt u krijgen bij loket WegWijs. Telefoon: (073) 658 0750.