Stichting Vughterstede
Vughterstede » Thuiszorg en diensten » Thuiszorg » Verpleging 

Verpleging

 

 

Inleiding
Met het oog op herstel van ziekte of om verergering te voorkomen, kan verpleegkundige hulp aan huis worden geboden.
Een wijkverpleegkundige van Vughterstede biedt u deze hulp op een vooraf afgesproken tijd en voor een vooraf overeengekomen duur.

Verpleegkundige zorg
Wanneer u thuis verpleegkundige zorg nodig heeft kunt u Thuiszorg Vughterstede  inschakelen.
Heeft u een wond die moet worden verzorgd of een stoma waar u hulp bij nodig heeft? Heeft u hulp nodig bij het toedienen van uw medicijnen of injecteren of katheteriseren?


Zorgplan
In overleg met u stelt een wijkverpleegkundige van Vughterstede een zorgplan op waarin wordt vastgelegd, hoe vaak en welke zorg u nodig heeft.

Een wijkverpleegkundige van Vughterstede biedt u deze hulp, op een vooraf afgesproken tijd en voor een vooraf overeengekomen duur.

Samenwerking
De wijkverpleegkundigen van Vughterstede werken nauw samen met alle disciplines van de gezondheidszorg bij u in de buurt, zoals de huisarts en de apotheek. Bovendien hebben zij regelmatig overleg met de specialisten van het ziekenhuis.
Het team van Thuiszorg Vughterstede is zeer toegewijd en biedt vakbekwame en specialistische zorg.

U bent in goede handen!  


Vergoeding
Thuiszorg wordt vergoed uit uw zorgverzekering. Voor deze vergoeding geldt geen eigen bijdrage en geen eigen risico. Raadpleeg voor alle voorwaarden de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. In bepaalde gevallen bestaat de mogelijkheid om een pgb (persoonsgebonden budget) aan te vragen.


Meer informatie
Voor meer informatie over de mogelijkheden, het aanvragen en vergoeding neemt u contact op met Thuiszorg Vughterstede. Telefoon: (073) 850 6000 of stuur een e-mail naar thuiszorg(at)vughterstede.nl

 Lees voor meer informatie onze brochure Vughterstede Ook bij u Thuis.