Stichting Vughterstede

Alarmering: een veilig gevoel

 

Alarmering is bedoeld voor inwoners van de gemeente Vught die een verhoogd risico lopen op medische problemen of ongelukken en voor wie in geval van nood niemand in huis is die hulp kan bieden of inroepen.

Als u in aanmerking komt voor alarmering zorgt Vughterstede er voor, dat de apparatuur wordt geplaatst en dat u uitleg krijgt over de werking ervan. Vanzelfsprekend zorgt Vughterstede er ook voor, dat er onmiddellijk en adequaat wordt gereageerd op uw alarm.
Reparaties, onderhoud en eventuele vervanging van de apparatuur worden eveneens door Vughterstede verzorgd.

De alarmering kan zowel via de analoge telefoonlijn als via het glasvezelnetwerk. Abonnees van dit laatste worden dringend geadviseerd om wel een aparte noodstroomvoorziening (UPS = Uninterruptable Power Supply) aan te schaffen (kosten: circa € 75,00 excl. € 35,00 installatiekosten). Immers, wanneer de stroomvoorziening uitvalt valt ook het glasvezelmodem uit. Een analoge telefoonlijn blijft in principe altijd werken.

Op de website van Burgerinitiatief Vught op Glasvezel is meer informatie te lezen over het gebruik van de apparatuur op het glasvezelnetwerk.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en in het weekend tussen 9.00 uur en 13.00 uur contact opnemen met:

Receptie van Huize Elisabeth
Telefoon: (073) 658 33 99
E-mail: receptiehe(at)vughterstede.nl

of met:

Rceptie van Woonzorgcentrum Theresia
Telefoon: (073) 658 11 99
E-mail: receptiewzct@vughterstede.nl

Lees voor meer informatie onze brochure over sociale alarmering.